logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Platba členství na rok 2015

Platbu na rok 2015 je možné hradit už od 1. 1. 2015, částky jsou 100,- Kč mládež (včetně roku narození 1996) a 200,- Kč za dospělou osobu. Pro veškeré fungování ve fotbale a je nutné tento členský příspěvek uhradit pro daný rok 2015 (nejpozději do 28. 2. 2015 !!!!!).

Kdo si chce poplatek uhradit sám tak na variabilní symbol – rodné číslo člena na webových stránkách clenstvi.fotbal.cz        nebo prostřednictvím našeho klubu poplatek uhradíme v hromadné platbě.

Hráči mohou peníze předat svým trenérům (Burša Vlastimil, Samek Jiří, Jarda Ludvík, Tomáš Pěnkava) popřípadě Milan Samek, Ladislav Berka.

Co se týče našich mládežníků (přípravky, žáci a dorostenci do ročníku narození 1996), tak za ty to klub uhradí a následně jim bude odečten z klubových příspěvků.

FAČR doporučil v klubu určit jednu osobu, která bude členské příspěvky hradit a hlídat tuto agendu. V našem klubu to bude stejně jako v minulosti sekretář Milan Samek. Ten k tomu poznamenává:

Stejně jako v minulosti je potřeba od všech hráčů v dospělých kategoriích vybrat 200,- Kč včetně hráčů, kteří byli, jsou a budou na hostování v jiných oddílech. Je to hlavně povinnost každého hráče, aby mohl i nadále hrát, ovšem my jim prostřednictvím našeho klubu ulehčíme situaci v tom, že těm co dodají poplatek uhradíme částku v hromadné platbě a budou mít tak do ledna 2016 klid. Proto se tímto obracím na všechny naše hráče, včetně těch, kteří jsou na hostování, aby mě kontaktovali na : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. či na telefonu 777 301 522 a domluvili se na předání. Pokud však některý z těchto hráčů poplatek nedodá, (popř. si sám neuhradí  Platby budou probíhat na variabilní symbol – rodné číslo člena na webových stránkách clenstvi.fotbal.cz) ) může stát, že jeho členství v březnu zanikne, hráč se stane neaktivním členem a nebude moci hrát respektive jít na další hostování,(popřípadě může dojít ke kontumaci výsledků daného klubu) neboť ho registrační systém nepustí. Poté se bude muset znovu přihlásit. Proto ještě jednou opakuji, aby se mě všichni ozvali co nejdříve.

Napsali na členství fotbal

Období ledna a února je v každém roce dobou obnov členství ve FAČR (http://clenstvi.fotbal.cz), kterou musí provést všechny osoby aktivně působící ve fotbale v České republice. Pokud byl jednotlivec členem FAČR již v roce 2014, musí si pro rok 2015 své členství obnovit zaplacením členského příspěvku. Obnovu může provést jednotlivec sám, případně prostřednictvím klubu díky službě Hromadná platba. Pomocí tohoto nástroje může klub uhradit členské poplatky za více svých hráčů klubu naráz a usnadnit jim a sobě obnovu jejich členství. Pokud jednotlivec v roce 2014 členem FAČR nebyl, musí si standardně projít přihlašovacím procesem za člena FAČR. Má dvě možnosti, využít starší metody vytisknutí přihlášky, kterou vyplní, podepíše a odešle do sídla fotbalové asociace, či může použít elektronický způsob přihlášení za člena na webu informačního systému http://is.fotbal.cz.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři