logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

5.kolo Přímětice/Mramotice – FK Znojmo dorost 2:5 (1:2)

STŘELCI:  4. Lichevník Tadeáš, 37. Tejkal Ivo, 66. Lichevník Tadeáš (pen.), 69. Lichevník  Tadeáš (pen.), 86. Kaláb Jakub

Sestava a hodnocení utkání         Foto z utkání zde

Rybníček Vítek, Záhora Radek, Košíček Jakub, Rytíř Ondřej, Procházka Marek, Dyml Lukáš, Vystrčil Jan, Horecký Tomáš, Sýkora Matyáš, Lichevník Tadeáš, Wrana Daniel, Koukal Miroslav,

Střídání: Kaláb Jakub, Matoušek Martin, Kaidl Lukáš, Tejkal Ivo,

V pátek před Vinobraním jsme zajížděli na hřiště do Mramotic, a chtěli tady předvést daleko lepší hru a hlavně výsledek, než minulou neděli.
Stáli jsme před papírově slabším soupeřem ale, v žádném případě jsme nechtěli nic podcenit ani nedat soupeři žádnou šanci. Toto se nám v úvodu i dařilo, a s velkou chutí hrající Tade se šťastně, dočkal vedoucí branky. Bohužel jsme začali kupit chyby a nepřesnosti v rozehrávce, dávali soupeřům větší prostor a nakonec se jejich šance proměnily ve vyrovnávací gól. Toto nám mělo pomoct něco změnit ale pořád stejné chyby, stejné známky. Když už našel Tejki  hřiště v Mramoticích L, mohli jsme ho v 30. minutě poslat do hry a po pár minutách nás poslal do vedení. I když obraz hry byl pořád stejný, úplně jsme se vytratili, nenahráli jsme si, nemluvili na sebe, nezvládli rozehrávku, a topili se v předem prohraných soubojích.
Druhý poločas jsme chtěli odehrát lépe, a k lepšímu výsledku nám měl pomoct lepší pohyb a podržení míče na našich kopačkách, zlepšení v komunikaci a ne jen verbální. Udělali jsme i nějaké změny a byl to Dymlík, který z pozice pravého záložníka proniknul do vápna a byl faulován. Penalta, a vedeme 3:1. Proměňuje Tade. Osobní souboje nás pořád stály mnoho sil a nervů, což nakonec eskaluje ve střídání Lukáše a do hry jde Martin Matoušek. Ukázalo se to jako dobrá volba, protože po pár minutách na hřišti ho jako pronikajícího hráče srazil k zemi brankář a kopali jsme další penaltu. Tade tedy završil hattrick. Sice jsme se trochu herně zvedli, některé náznaky už byly dobré a začali trochu komunikovat, ale pořad jsme dávali soupeři šance. Jednu takovou proměnil v 77. minutě nikým neatakovaný domácí hráč střelou z velkého vápna. Do hry nastupuje čerstvý Kali, začímáme mít víc klidu na kopačkách a jeho výkon je korunovaný krásným gólem 4 minuty před koncem.

Hodnocení trenéra:
Důležité jsou body, ale na zlepšení herního projevu budeme všichni pracovat na trénincích. Zlepšený výkon bude vidět na našem pažitu příští sobotu, kdy přijede tým z Moravského Krumlova.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři