logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Poslední kolo dívčí žákovské ligy –nadstavba

V neděli 5.6.2022 odehrála děvčata starší a mladší žákyně své poslední kolo letošní sezóny. Doma jsme přivítali klub Baníku Ostrava.

Sestavy, výsledky a hodnocení

Starší žákyně

Sestava: Lavingrová - Doválelová , Pirožková , Košická , Veselá, Matoušková , Piscová , Langmannová , Urbánková , Kapaňová, Čechová , Šišláková, Kučerová , Hanzelová.

FK ZNOJMO :  AKADEMIE  FC BANÍK OSTRAVA   0:2   P(0:2)

Dnešní zápas byl proti velmi kvalitním soupeřkám. První poločas byl úplně odlišný než ten druhý. Zatímco v první půli se děvčata trápily, ve druhém poločase už jsme měli převahu zase my. Hned v úvodu prvního poločasu jsme v obraně udělali chybu a soupeřky nás potrestaly gólem. I my jsme si vytvořily 3 šance na vstřelení gólu ,ale bez úspěchu. velkou šanci měla Lucie Kapaňová ,která se ocitla před prázdnou bránou ,ale její střela mířila mimo bránu. Další šance měla na kopačkách Jana Veselá ,ale ani ona  dnes neměla svůj den. Do konce poločasu jsme dostali ještě jeden gól .

Druhý poločas byl úplně jinak odehraný. Holky byly více aktivní  a tlačily soupeřky na jejich polovině. Hra z naší strany byla přesnější a vytvořili jsme si více šancí na útok. Bohužel vstřelit branku jsme nedokázali. Dnes musíme pochválit všechny děvčata za druhý poločas. Vyzvednout musíme dnes výborně hrající Karolínu Urbánkovou , která dnes předvedla výbornou hru . Také musíme pochválit Marušku Hanzelovou a Zuzku Kučerovou které už měli v nohou svůj zápas za mladší žákyně.

Dnes se hodně do útočících šancí dostávala Jana Veselá , která střídala pozice jak v útoku ,tak hlavně v záloze, ale dnes byla bedlivě hlídána soupeřkami.

Pochválit taky musíme dnes naši gólmanku Julču Lavingrovou, která dne s předvedla vynikající zákroky.

Všechny děvčata dnes do zápasu daly velkou bojovnost to je pro nás nejcennější, že to nevzdaly. 

V letošním roce udělaly naše hráčky velký kus práce a za to jim moc děkujeme.

Pro letošní sezónu je liga odehrána a starší žákyně se jako nováček v soutěži umístil na pěkném 6.místě.

Trenéři Kučma ,Veselá , Vaněk , Procházka.

Mladší žákyně 

FK Znojmo : Akademie FC Baník Ostrava 1:7 (0:2)

Branky: Kučerová

Sestava: Garčinská- Kučerová, Klásková, Olivová, Vaculová, Čtveráčková, Kašparová, Březinová, Hanzelová, Horáková, Arndt, Kubisová, Nemešová, Malíková

V posledním utkání letošní sezony jsme přivítali lídra soutěže z Ostravy. Vzhledem k postavení v tabulce bylo jasné, že můžeme jen překvapit, což se bohužel nepovedlo. Holky z Ostravy si přijeli pro 3 body a hned od úvodního hvizdu si pro ně šli. Soupeřky byly aktivnější, všude byli dříve a z toho vyústila i první branka, poté jsme se soupeřkami drželi krok až do 24. minuty, kdy padla druhá branka. Do druhého poločasu jsme změnili pár věci a vypadalo to, že tyto změny na soupeřky platí, když jsme vysokým napadáním donutili hostující brankářku k chybě, kterou využila Zuzka Kučerová. Kontaktní branka ale holky z Ostravy nakopla, přidala na obrátkách a ukázala proč jsou vítězem této soutěže.

Dnešní utkání bylo díky velkému vedru velice náročné, holkám nemohu upřít bojovnost, ale prostě to dnes nebylo ono. Holkám děkuji za celou sezonu, kterou jsme zakončili na krásném 5. místě.

Trenéři Vaněk, Procházka.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři