logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

16. kolo FK Znojmo - TJ Tatran Starý Lískovec 8:0 (5:0)

Góly: Tejkal 3x, Rytíř 2x, Lichevník, Horecký, Matoušek
více foto zde

Sestava a hodnocení zápasu:
Kaidl - Dyml, Procházka, Rybníček [C], Koukal - Matoušek, Horecký, Lichevník, Baran - Tejkal, Rytíř
Střídání: Shabaltas, Wrana, Buchtela

V druhém jarním domácím zápase jsme přivítali soupeře ze Starého Lískovce, který se na jaře prezentoval dvěma výhrami. Docela nás pronásleduje marodka a další okolnosti a tak dostali příležitost hráči širšího kádru. Do zápasu jsme vstoupili skvěle, hned ve 3. minutě Ondra Rytíř poslal Tejkyho do úniku 1:0. V 9. minutě obdobná akce tentokrát nabíjí Tejkymu Lukáš Dyml 2:0. Než se hosté otřepali  běžela 15. minuta Tejky utíká po křídle centruje přízemní přihrávku do vápna kde si  prohodí role v zakončení Ondra Rytíř 3:0. No a bleskový vstup do utkání v 17. minutě pečetí opět Tejky hattrickem po přihrávce Lukáše Dymla 4:0. Účet prvního poločasu zakončil Tadeáš Lichevník 5:0, když mu gólovku naservíroval Tejky, který měl do poločasu statistiku 3+2, co dodat.
Né, že by byl soupeř tak slabý, když se dostal na míč uměl solidně zakombinovat, ale naše střelecká muška jim nedovolila se dostat zpět do zápasu. Škoda, že před týdnem ve Střelicích nám to tam prostě nepadlo. Po přestávce přidal další rychlý gól Ondra Rytíř 6:0, když asistenci měl tentokrát přímo z odkopu Lukáš Kaidl, který dnes hlídal naši branku a Rybňa si střihl stopra a společně s ostatními hráči vzadu udrželi nulu. Po této brance jsme již prostřídali definitivně Košíček, Lichevník, Rytíř, nechali jsme jen obranu Procházka, Rybníček, všichni jmenovaní měli ještě před sebou důležitý odpolední zápas v Novosedlech za A tým mužů, kde to nakonec dopadlo také výborně ( to už je ale zase na jiný článek). Jsme rádi, že jsme se dokázali prosadit i po střídání kdy další gól přidal v 52. minutě Tom Horecký 7:0 po nahrávce od Lukáše Dymla, který nahrál také v 57. minutě Martinovi Matouškovi 8:0. Poté se náš střelecký den zasekl a přesto, že bylo k vidění ještě spousta šancí gól nepadl. Výsledek vypadá jednoznačně, soupeř však také naší obranu několikrát nebezpečně prověřil. Pro diváky nechyběla pověstná Rybňova klička, tentokrát v podání Lukina Kaidlika, ovšem v době kdy to ještě mohl být malér! Za vhodnou zmínku stojí premiéra v soutěžním utkání Serhii Shabaltase ( čti náš Sergej), který jako bek předvedl několik pohledných UK narážeček a věříme, že se bude ještě zlepšovat.
Za velkou kaňku v zápase lze považovat zranění Toma Horeckého (zlomená ruka), už do tak široké marodky a zbytečný faul v poslední minutě brankářem hostí, oceněn po právu červenou kartou na Tejkyho, snad ten bude aspoň v pořádku.

V neděli 9.4.2023 ve 14:00 hodin hrajeme na hřiště Křepice/Velké Němčice, kde nás bude čekat opět velká fotbalová dřina.

Hodnocení trenéra:
Klidný zápas v tréninkovém tempu, rozhodly 3 rychlé branky.
Větší minutáž dostali hráči širšího kádru.
Dobrý zápas pro herní pohodu, prosadilo se gólově více hráčů.

Trenéři: Rytíř Hynek, Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři