logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

25. kolo FK Znojmo - FC Pálava Mikulov 6:0 (2:0)

GÓLY: Sýkora ⚽⚽⚽, Horecký ⚽, Kaláb ⚽, Rybníček ⚽
více foto zde

Sestava:
Rybníček[K] - Sýkora, Miklovic , Baran, Brázda - Matoušek, Záhora, Horecký, Mrázek - Koukal, Kaláb
Střídání: Veselý, Lelovský Roman, Beno, Kubále

Hodnocení zápasu:
Dnes jsme odehráli zápas doma, kde jsme přivítali tým z dalekého Mikulova. Chtěli jsme bezpodmínečně napravit blamáž z minulého týdne a nechat tři body v FK Aréně.
Ze začátku zápasu jsme byli více na míči, což pramenilo v naše šance. Jednu takovou připravil pro Matese Sýkoru Paťas Brázda a hrádecký odchovanec uklidil "plackou" míč za záda bezmocného gólmana. Mikulov se do šancí nedostával, zato my předváděli pohledné kombinace podpořené individuální kvalitou. Proto bylo více než jasné, že přijde další gólový moment našeho mančaftu. Po standardní situaci zahrané Mírou Koukalem se míč opět dostal k noze Matese Sýkory. Tento hráč opět potvrdil svou střeleckou fazónu z poslední doby a navýšil naše vedení na 2:0. Tento výsledek vydržel až do poločasové pauzy.
Do druhého poločasu jsme změnili rozestavení, avšak herní obraz se nezměnil. Naše dominance byla znát po celý zápas. Vytvořili jsme si spoustu střel. Několik si jich vytvořil Tom Horecký, kterému to tam sice ze začátku nechtělo padnout, ale poté se mu povedlo toto "prokletí" prolomit, a to po dobré průnikovce Marťase Matouška a zakončení Toma kolem brankáře soupeře. Následně po rohu zkompletoval hattrick Syky, což je na obránce velmi pěkný počin, který však pouze reflektuje jeho fotbalové dovednosti. Dále se ještě prosadil Kuba Kaláb a Vítek Rybníček, který i přesto, že je rozený brankář, byl na posledních pět minut vyslán na hrot a kromě již zmiňovaného gólu také dokázal, že je možné překopnout branku metr od brankové čáry.😂 I přes neproměněnou tutovku ho však máme jako kapitána rádi. Zápas skončil naší výhrou 6:0.
Tento zápas jsme vyhráli s přehledem. Jsme velmi rádi za čisté konto. Velmi děkujeme všem fanouškům, kteří nás podporovali v hojném počtu, čehož si velmi vážíme. Příští týden jedeme na hřiště týmu Podolí, který do posledních kol bojuje o první místo v tabulce soutěže. Domácí proto budou v hlavě hnáni za ziskem tři bodů, ale my jim to budeme chtít překazit.
AŤ ŽIJE FK!🧡🖤

autor hodnocení: Mara Procházka(fkznojmodorost_official)

Hodnocení trenéra:
První poločas byl z naší strany kvalitnější, v druhém jsme přidali více branek. Soupeř se po celý zápas nedostal k jediné vážnější šanci.
Pochvala Maty-hattrick, ale střelecky se dokáží prosadit i další kluci.

Poslední venkovní zápas v této sezóně - Sobota 1. 6. 2024 10:00 FK Renocar Podolí

Trenéři: Svoboda Petr, Hynek Rytíř
Stálý dopisovatel: Mara

 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři