logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Přátelské zápasy dívčího týmu v Dyjákovičkách a ve Slupu

V úterý 7.5.2019  a ve čtvrtek 9.5.2019 odehrála děvčata naplánované přípravné přátelské zápasy. Děvčata byla rozdělena do dvou kategorií.

Sestava, výsledky a hodnocení

 

Kategorie starší přípravka

Garčínská -  Kučerová, Doválelová, Šmerdová, Hesová, Košická, Arndt, Reichardtová.

Kategorie mladší žákyně

Šinoglová, Lavingrová  - Martínková, Čechová, Veselá, Marečková, Čaňková K., Langmannová, Kapaňová, Urbánková, Sáblíková.

FK Znojmo dívky( mladší )  -  Dyjákovičky    14 : 7  

Góly: Kučerová 5 , Arndt 2 , Šmerdová , Čechová , Doválelová 3 , Košická 2 .

Naše nejmladší hráčky si zápas moc užily. Skvěle kombinovaly a předváděly moc pěkný fotbal. Pochválit musíme  všechny hráčky do jedné. Výborně sehrané jsou Terezka Doválelová a Zuzka Kučerová,na které je radost se dívat. V bráně poprvé za nás zachytala Terezka Garčínská  a zaslouží velkou pochvalu. Nejmladší hráčka Eliška Šmerdová nás mile překvapila svojí bojovností. V obraně velmi poctivě a s přehledem odehráli Kája Košická a Isa Arndt. 

FK Znojmo dívky ( žákyně)  :  Dyjákovičky     P( 2:1)   2 : 2 

Góly: Urbánková ,Čechová

V tomto zápase jsme měli pouze jednu hráčku na střídání a tak holky hráli někdy na doraz. Holky byly od začátku lepší v kombinacích ,ale  dlouho se nám nedařilo vstřelit gól.Šancí jsme opět promarnili několik.Nakonec ale štěstí povolilo a pěknou ranou z obrany skórovala Kája Urbánková ,která odehrála na svém postu  velmi kvalitně. Druhý gól po pěkném centru od Janči Veselé  vsítila naše nejmladší a nejmenší hráčka Kačenka Čechová.V polovině se vyměnily gólmanky posty a jedna z nich vždy když nechytala nastoupila v poli.Výborně zde odehrála Alča Šinoglová ,i když je  postem gólmanka  v poli byla velmi platnou hráčkou.Pochválit musíme i Janču Veselou,Báru Sáblíkovou a Lucku Kapaňovou. V poslední minutě druhého poločasu jsme udělali osudovou chybu a soupeř skóre srovnal na 2:2.  Holky ale v takto malém počtu hráček dokázali že fyzicky jsou skvěle vybavené.

Fk Znojmo  dívky ( mladší)  : Micmanice/Slup     11 : 5

Góly: Kučerová 5 , Doválelová 2 , Hesová 2 , Košická , Reichardtová.

Ve čtvrtek jsme opět odehrály přípravné zápasy ve Slupu .Mladší děvčata opět dominovaly na hřišti a tomu odpovídá i skóre. Děvčata se skvěle sehrávají a jsou čím dál lepší i v osobních soubojích.Opět si skoro všechny hráčky daly gól a to nás moc těší. Premiéru měl i trenér Kamil Lavingr , který po oba dva dny vedl tým starší přípravky.

Fk Znojmo dívky (žákyně) :  Micmanice/ Slup( starší žáci)   0 : 5 

V tomto zápase děvčata nastoupily proti starším žákům. Holky se  s tím  ale vyrovnaly moc dobře. Předváděly skvělé kombinace  a bylo jich plné hřiště. Jen v zakončení jsme málo důrazní  a tím ztrácíme  i šance dát gól. Soupeř byl proti děvčatům  hodně vysoký a děvčata se bály  jít s nimi do osobních soubojů. V některých situacích,ale  holky předvedly nevídané věci. Dnes musíme pochválit zálohu Denisku Marečkovou a Janču Veselou ,které skvěle rozehrávaly a rozdávali balóny na útočnice. V bráně skvěle zachytala Alča Šinoglová, která roste zápas od zápasu a je čím dál lepší. V obraně opět dominovaly kapitánka  Sáblíková Barča  , Kapaňová Lucka  a Urbánková Kája. Pochválit musíme i Kačenku Čechovou, která nás opět překvapila svojí bojovností a fotbalovým srdcem.

Děvčata odehrála dva skvělé zápasy a opět je to posunulo zase o kus dál.V neděli nás čeká další  kolo okresní soutěže.

Děkujeme všem rodičům za dovoz hráček na zápasy  a za skvělou spolupráci !!!!!

Trenéři: Kučma , Veselá , Lavingr , zdravotnice Ludmila Škrabalová.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři