logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

5.kolo FK Znojmo dívky - Suchohrdly 0:11 (0:4)

V neděli 12.5.2019 odehrály děvčata další kolo okresní soutěže. Hrálo se na domácím hřišti proti  týmu Suchohrdly.

Sestava a hodnocení

 

Šinoglová, Lavingrová - Kučerová, Košická, Kapaňová, Sáblíková, Čaňková P.,Urbánková, Veselá, Marečková, Čechová, Čaňková K., Martínková,

Po nastoupení soupeře na hřiště, si všichni myslely, že budeme hrát proti klukům z dorostu.Hráči byly docela dost vysocí oproti našim děvčatům. Ale fotbalové umění předváděly naše děvčata. Holky výborně kombinovaly a soupeř měl s nimi docela dost práce. Naopak soupeř vždy udeřil z nakopávaných balónů a rychlých útoků. Děvčata ale bojovaly i za nepříznivého stavu, přesně tak jak se fotbal hrát má. Poločas skončil 0:4. Po poločase raději soupeř vyměnil brankáře a posílil dalším velkým hráčem svoje mužstvo. Dnes musíme pochválit naši nejmladší a nejmenší hráčku Kačenku Čechovou , která ač byla soupeřům do pasu  nedala jim sebemenší šanci projít přes její území. Dnes odehrála jako střední záložnice a ukázala všem, že i s takovou výškou jakou má se umí hrát fotbal na úrovni . V obraně výborně odehrála Lucka Kapaňová  ,která dnes byla bezchybná a hlavně hrála každý míč co jí  na nohu přišel.Soupeři se snažili jen odkopávat do autů a s fotbalem to nemělo nic společného.V záloze výborně odehráli Janča a Denča, které dnes odehrály tak ,jak se od nich očekává.Jen ten útok musíme více hnát dopředu. Někdy se říká , že umíráme na fotbalovou krásu , ale to přesně mi děvčata učíme , aby se fotbalem bavily  a neodkopávaly nesmyslně balóny. I když jsme dnes prohráli , tak my jsme s výkonem děvčat spokojeni. Celý tým zaslouží velkou pochvalu . Fotbal je hra, která  se má hrát tak, aby potěšila i oko diváků a ti nás vždy svojí podporou ženou dál.

Máme skvělý tým rodičů a fanoušků a také samozřejmě skvělý tým děvčat , a to je to, co dělá náš tým vyjímečným  !!!!!!!!

Trenéři Kučma, Veselá, Lavingr , zdravotnice Ludmila Škrabalová.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři