logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

5.kolo Okresní soutěže mladších žákyň

5.kolo Okresní soutěže mladších žákyň

V neděli 27.9.2020  odehrála naše děvčata 5 zápas letošního kola proti klukům z týmu FK ZNOJMO .

Zápas se odehrál na našem domácím hřišti.

Sestava, výsledek a hodnocení utkání

 

 Nominace:  Lavingrová - Veselá , Suchá , Piscová , Kučerová ,Košická , Šišláková , Sklenářová , Doválelová , Langmannová ,Urbánková , Pavlíková Sofie, Pavlíková Sára ,Reichardtová, Čechová.

 

 FK ZNOJMO DÍVKY : FK ZNOJMO KLUCI      1:2 ( 0:0)     

Gól: Urbánková

 Dnešní zápas byl od začátku velmi rychlý a bojovný na obou stranách. Byl k vidění opravdu dobrý fotbal ,plný krásných fotbalových akcí , či soubojů jeden na jednoho. Děvčata se na tento zápas velmi dobře a poctivě připravovaly na trénincích. První poločas   žádný gól nepadl, ale šancí na obou stranách bylo hned několik. Břevno trefila Janča Veselá .Góly jsme viděli až na konci druhého poločasu v posledních 5 minutách.  První gól jsme inkasovali po chybě v obraně a druhý po rohovém kopu. Děvčata ale nesložily zbraně a na první branku odpověděly také gólem z rohového kopu kdy se k odraženému míči dostala Kája Urbánková a  vyrovnala na 1:1.  V poslední minutě  jsme ale obdrželi druhý gól po závaru rohového kopu kdy jsme si nepohlídali střílející hráčku. 

Dnes musíme pochválit Káju Urbánkovou, která dnes byla v soubojích nekompromisní a stejně tak Janču Veselou ,která dnes nevynechala jediný souboj.

V bráně skvěle dnes opět zachytala Julie Lavingrová ,která několikrát náš tým podržela svými zákroky. Skvěle odehrála i Katka Čechová v obraně . V útoku zase Terezka Doválelová a Lucka Piscová.

Tento zápas  byl velmi kvalitně odehrán a věříme že to děvčata zase posune o kus dál. I když jsme dnes nevyhráli ,jsme na naše děvčata právem hrdí. Určitě by tomuto zápasu slušela víc remíza ,ale i tak se holky nemají za co stydět.

Děkujeme rodičům za skvělou atmosféru na tribuně a za dovoz hráček na zápas !!!!!

Trenéři Kučma a Veselá.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři