logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Mladší žákyně na Třebíč open 2024

Sestava:

sobota: Šmerdová - Raabová, Neubertová, Rozehnalová, Chromíková, Pudelková, Švarcová, Sabová, Kuřitková, Rouchalová, Garajová, Rolníková, Hanzelová, Rajnohová.

neděle: Šmerdová - Raabová, Rozehnalová, Neubertová, Chromíková, Kuřitková, Sabová, Kašparová, Pudelková, Garajová, Rolníková, Turková, Rajnohová, Suranová

Zápasy: 

skupina

Slavia Praha - FK Znojmo 4:1 (gól: Chromíková)

Baník Ostrava - FK Znojmo 1:1 (Garajová)

Lokomotiva Brno - FK Znojmo 4:0

FK Znojmo - Líšeň 3:0 (Kuřitková, Sabová, Chromíková)

FK Znojmo - FC Zlín 0:0

FK Znojmo - Pardubice 1:1 (Rolníková - z pen.)

o umístění

FK Znojmo - Třebíč 4:0 (Garajová 2x, Rolníková, Turková)

FK Znojmo - Zbrojovka 1:0 (Rolníková)

Poslední akcí mladších žákyň byl víkendový fotbalový turnaj Třebíč open 2024, který kategorie WU13 hraje na skvěle připraveném hřišti ve Vícenicích u Náměště. V sobotu jsme odehráli tři zápasy. První proti Slavii Praha, která letos vyhrála celou ligu mladších žákyň ČR. V zápase nám Slavia utekla na rozdíl tří branek, ale po krásné trefě Petry Chromíkové jsme pomýšleli na zdramatizování zápasu. Pražské hráčky však daly další gól a nám už nezbyly síly i čas na případnou úpravu skóre. V druhém zápase jsme zremizovali se silným Baníkem a připsali si tak i jediný bod do tabulky za sobotu. A to z důvodu, protože nás v posledním sobotním zápase přestřílela brněnská Lokomotiva.  Do druhého dne jsme vstoupili proti týmu Líšně a podařilo se nám zvítězit. Další ve sledu rychlých zápasů byl proti celku Zlína, opět remíza, tentokrát 0:0. Před koncem jsme nevyužili obrovskou šanci v útoku. Proti celku Pardubic jsme nastoupili s vidinou velmi těžkého zápasu. Povedlo se nám jít do vedení po proměněné penaltě a vypadalo to, že už zápas dohrajeme  v poklidu, bohužel jsme inkasovali po faulu na naši stoperku. A tak opět remíza. Těžká skupina nás odsoudila na hru o konečné 9.-14. místo. Čekal nás zápas proti Třebíči, který jsme zvládli skvěle 4:0. Gól si vstřelila i hostující Adélka Turková. Posledním zápasem pak byla velká třicetiminutová bitva se Zbrojovkou Brno. Zápas plný střetů a těžkých soubojů rozhodla po pěkné akci Adélka Rolníková. Náš tým zůstal na 10. místě z celkových 14. týmů. Co nás ale těší nejvíc, že hra byla na dobré úrovni a náš tým prohrál pouze dvakrát s pozdějšími  finalistkami z Lokomotivy a Slavie. Ve všech dalších zápasech jsme dokázali bodovat. Zápasy byly s nejlepšími týmy z celé republiky a náš tým prokázal dobrou formu a ukázal, že fotbal opravdu umí. Nedělní skóre týmu 9:1 a 11 získaných bodů z pěti zápasů hovoří za vše. Turnaj byl i rozlučkou pro sedm hráček ročníku 2011, které nastoupí přípravu ve starších žákyních. My trenéři jim přejeme na další cestě vše nejlepší, hodně vstřelených gólů a radosti ze hry. 

Poděkování patří rodičům za dovoz hráček a rodičům za fandění. Členům klubu, příznivcům, rodičům přejeme krásné léto a těšíme se v srpnu na zahájení přípravy na novou sezónu. 

Trenéři FK: Lavingr, Hanzel a Rolník

Další fotky k článku:

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři