logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Minipřípravka na halovém turnaji ve Znojmě

Minipřípravka na halovém turnaji ve Znojmě

V sobotu 22. 1. se naše minipřípravka ročník 2015 zúčastnila halového turnaje ve Znojmě. Náš tým se v odpolední skupině utkal s týmy Šatova, Hevlína, Valtrovic,Višnové a dívek FK Znojmo.

Pro naše benjamínky to byl historicky první turnaj v jejich kariéře  

Sestava a výsledky turnaje

Sestava

Roman Barták, Tobik Šmedek, Sebastián Mašek, Elenka Vyorálková, Táďa Svoboda, Kuba Malačka, Filip Malačka, Roman Caha, Martin Pikolon, Patrik Chaloupka, Maxík Hudec, Tobik Helebrant, Tomáš Matoušek,

Výsledky

FK Znojmo – Šatov    0:5

FK Znojmo – Hevlín   1:3      Gól – Barták,

FK Znojmo – FK Znojmo holky  2:2    Góly – Chaloupka, Šmedek,

FK Znojmo –  Valtrovice  0:0

FK Znojmo – Višnová   0:7

Hodnocení

Dnešní turnaj měl výborný náboj. Diváci vytvořili parádní atmosféru ve kterém se fotbalový benjamínci cítili určitě dobře. Tak jak jsme očekávali  první turnaj je o tom aby všichni nasáli turnajovou atmosféru a pro ně řadu nových věcí jako jsou soupeři, rozhodčí, diváci, velká hala, velké branky a další. Takže s tímto jsme do dnešního turnaje šli. Navíc jsme se museli popasovat, že turnaj to byl pro kategorie 2013 a mladší, takže většina soupeřů byla o rok až dva starší.  Našim cílem tak bylo vsítit alespoň jeden gól v turnaji a jsme moc rádi, že jsme tohoto cíle dosáhli třemi vstřelenými brankami. Pozitivní bylo i to že se kluci sami chtěli střídat v brance a svými výkony určitě potěšili. Co je však nejdůležitější, že všichni hráli s obrovskou chutí hlavně radostí a nasazením. Odměnou všem za velkou snahu pak byli medaile, které si všichni určitě právem zasloužili.

Na závěr bychom chtěli poděkovat všem svým hráčům za opravdu vynikají výkony, rodičům za podporu, fandění a dobrou atmosféru v týmu po celou dobu turnaje. Poděkování patří i chlapům z komise mládeže OFS Znojmo za velmi dobře zorganizovaný turnaj.

Milan Samek a Olda Helebrant

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři