logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Hodnocení sezóny FK Znojmo muži B 2023/2024

Hodnocení sezóny FK Znojmo muži B 2023/2024


Hodnocení sezóny našeho béčka trenérem Milanem Železným. Plus poslední zápas v Mramoticích

FK Znojmo B

3 místo – Skóre 103: 70–49 bodů


Střelci: Németh Petr - 25
Balík Marek - 19
Rolník Petr - 12


Před sezónou jsme si dali za cíl, že bychom chtěli hrát klidný střed tabulky a umístění do 5 místa by byl úspěch. Konečné 3 místo a nastřílených 103 gólů a 49 bodů je nadplán, než jsme čekali. Důležité bylo, že jsme vytvořili partu kluků, která věděla zápas od zápasu, co chce. S celkovou sezónou a s přístupem hráčů jsem spokojen. Spolupráce B mužstva s Áčkem a dorostem, někdy jsme využili i C tým (Dan Kubále) je na vysoké úrovni. Díky patří všem trenérům těchto kategorií za vynikající spolupráci. Zabudování kluků z dorostů je hodně důležité a jsem rád, že se to povedlo (Horecký, Lichevník, Procházka, Rybníček, Krontorádi) a samozřejmě si cením i pomoc od kluků z Áčka, že neměli problém jít za Béčko. Na závěr bych vám chtěl popřát aby jste si užili dovolenou a nabrali síly do nové sezóny.

Milan Železný

 

Mramotice - FK Znojmo B  2:4 (1:2)

Németh 2x, Horecký 2x,

Sestava a hodnocení :

Kotáb - Lichevník, Horecký, Lelovský, Rolník, Mössmer, Németh, Šperl, Vikturna, Procházka Marek, Polický, Balík, Rytíř, Slabý, Fryš

Hodnocení

Do Mramotic jsme přijeli vyhrát abychom se dostali v tabulce na 3 místo. Průběh utkání byl vyrovnaný a domací tým nám vzdoroval až do konce zápasu. Do vedení jsme šli ve 3 minutě gólem Petra Németha a byl to nás 100. Gól v soutěži. Mramotice vyrovnali ve 22 minutě. Ještě se v prvním poločase ve 27 minutě prosadil náš nejmladší hráč Tom Horecký. Do druhého poločasu jsme šli s tím abychom udrželi 3 body. Domácím se podařilo vyrovnat na 2:2 v 56 minutě. Potřebovali jsme vyhrát (bod nám nic neřešil) tak jsme vše vsadili na útok a vyšlo nám to. Na 3:2 zvyšoval v 69 minutě Petr Németh a konečnou tečku tohoto zápasu a celé sezóny udělal v 78 minutě náš nejlepší hráč Tom Horecký, který zvýšil svým druhým gólem na 4:2. Pochvala za druhý poločas patří Kubovi Kafkovi, který si odbyl premiéru na lavičce jako trenér a zvládl to na výbornou.

 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři