logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

11.kolo Dyje B – FK Znojmo C 3:10 (1:3)

Goly: Pěna st. 2, Pěna ml, Drda st. (p), Drda ml, Kempa, Sam M, Vecheta, Holzbauer, Cakl.

Sestava a hodnocení utkání:

Vaněk L-  Kubalík, Poláček O, Poláček P, Duhajský- Doválel, Klaška, Samek M, Pěnkava Tomáš ml, Pěnkava Tomáš st, Kubále.

Náhradníci: Řepa, Durianec, Vikturna, Cakl, Holzbauer, Vecheta.

Nejdříve se zmíním o minulém domácím zápasu proti Blížkovicím B. Soupeř do tohoto zápasu prohrál jen jednou byl aktuálně na druhém místě. V prvním poločase jsme inkasovali pětkrát a Láďa ještě chytl další šance. Navíc se nám zranilo pět hráčů, a tak ve druhém poločase nebylo koho střídat. Vypadalo to s námi velmi špatně. Ale kluci to nezabalili a v rozmezí 15. minut vstřelili 4 branky (Kubále 2, Karpíšek 2). Chybělo málo a mohli jsme v tomto zdánlivě ztraceném utkání bodovat. Po zápase byla v kabinách atmosféra jako bychom vyhráli. Což vystihl nejlépe Karlos Pitour: Kluci to byla nejkrásnější porážka, kterou jsem zažil. S tím nelze nic než souhlasit.

Utkání v Dyji jsme si jeli užít. I proto jsme vyrazili na zápas spolu s naším fanklubem na kolech. Od samého začátku jsme byli aktivnější a vytvořili si trvalý tlak. Poločas skončil 4:1 pro nás. Ve druhé půlce jsme pokračovali ve velmi kvalitním výkonu a bylo na co koukat. Konečný výsledek 10:3 pro nás stanovil v 90. minutě Ruda Cakl. Raritou je že spolu na hřišti nastoupili Drda starší a mladší,  Pěna starší a mladší a všichni čtyři vstřelili branku. Na závěr poděkování všem hráčům, fanouškům a realizačnímu týmu.

Jiří Samek

Další fotky k článku:

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři