logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Starší přípravka na mezinárodním turnaji DAKA CUP 2024 (Slovensko)

Starší přípravka na mezinárodním turnaji DAKA CUP 2024 (Slovensko)

 V termínu od 19.4. do 21.4. se naše starší přípravka prezentovala na mezinárodním turnaji na Slovensku, kde na ně čekalo spoustu zápasů se soupeři z různých zemí (Slovenska, Raskouska, Maďarska, Srbska) a lig (např. prvoligová Spartak Trnava).

Vyrazili jsme v pátek a čekalo na nás krásné ubytování ve Slovenském olympijském centru v Šamoríně, kam jezdí na soustředění různé reprezentace a naši kluci a holka si  aspoň na chvíli vyzkoušeli, jaké to je,  být profesionální sportovec. Seznámili jsme se s nádherným areálem a zregenerovali a utužili kolektiv v místním aqualandu.Venku sice byla zima, ale voda měla příjemných 35° celsia. Následoval slavnostní nástup mužstev s národními a klubovými vlajkami na místním stadionu za znělky hymny ligy mistrů a následně i všech státních hymen učastníků. S hrdostí jsme si zazpívali Kde domov můj. Po velkolepém nástupu jsme zamířili na famozní večeři.

V sobotu, po luxusní snídani, nás ve velmi chladném počasí čekal náročný program, kdy jsme sehráli celkem osm zápasů.. Výsledkově se nám sice moc nedařilo, ale předváděli jsme pohledné kombinační akce. Nakonec z toho byl postup do Konfereční ligy ( nejlepší týmy hrály Ligu mistrů).

V neděli nás čekalo dalších 5 zápasů. Po pár remízách, výhrách a jedné prohře, jsme obsadili celkovou třetí příčku v Konfereční lize.

Kluci a holka si zahráli spoustu zápasů, vyzkoušeli si, jaké to je hrát proti ligovým soupeřům (jak moc na sobě musí ještě makat, jestli to chtějí někam dotáhnout) a jaký se hraje fotbal  v cizině (kde 11letí kluci ze Srbska vypadají  na 15-17let – asi dobrá strava). Všechny zápasy je do budoucna posílí a získáné zkušenosti zúročí v okresním přeboru.

Děkujeme všem za vzornou reprezentaci našeho klubu (rodičům děkujeme, že umožní dětem, se zúčastnit, takových to velkých akcí)

za trenérský tým Karel Pitour

 

Další fotky k článku:

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři