logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

20.kolo IE Znojmo st.žáci - Miroslav 1-2 (1-0)

Gól - Chlubna

sestava : Rehberger M. 7, Raška V. 7, Zimmer D. 6, Kopečný J. 6, Špaček H. 6, Moravec J. 7, Bartůněk Z. 6, Pospíchal M. 6, Chlubna F. 6, Blažíček J. 6, Stašková A. 6.

střídání . Rehberger T. 6, Doubek M. 6.

V první půli se hra přelévá z jedné strany na druhou ,naši hoši mají navrch , ale bohužel neproměňují ani ty největší  šance . Nakonec přece jenom ve 34 min. Moravec J. prochází přes půl hřiště,centruje před brankaře a osamocený Chlubna otevírá skóre na 1:0.

Ve 2 půli soupeř zvýšil aktivitu a hned ve 3 min. srovnává po šťastné střele obloučkem na 1:1. Naše obrana byla tak zaskočená , že za 4 min. dostáváme 2 gol. Do konce zápasu tlačíme ,ale opět neproměňujeme vyložené šance a tak  důležitější zápas sezony prohráváme 2:1.

řekli po utkání : Marek Pospíchal trenér

Jeden z nejdůležitějších zápasů sezony , který by nás utvrdil na 3 místě tabulky nezvládáme.  Budeme se tedy  muset porvat s nejtěžšímy mančafty a zkusit urvat nějaké body a udržet tak tolik očekávané 3 místo. Hlavně musíme zapomenout na tento zápas a soustředit se na další , který bude stejně důležitý jako tento.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři