logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Hodnocení dorostenecké sezóny

Před začátkem nové sezóny zhodnotil nedávno úspěšně skončenou sezónu 2016/2017 hlavní trenér Milan Železný, který měl oba naše dorosty v kompetenci.

Hodnocení

 

Náš cíl před sezonou byl skončit v tabulce do 5 místa. Druhé místo je nadplán a hlavně na klucích bylo vidět poslední zápasy, že chtěli skončit co nejvýše v tabulce. Atmosféra v kabině a na trénincích byla výborná. Tuto sezonu se dala dohromady dobrá parta cca 30 kluků ( A + B dorost ) a musíme říci, že všichni pro úspěch A dorostu - 2. místo a B dorostu - 3. místo udělali maximum. Na trénincích nás bylo vždy kolem 20 kluků, což je v dnešní době paráda. Teď je důležité v nové sezoně v tomto nastaveném trendu pokračovat a jak se říká neusnout na vavřínech. Poděkování za celou úspěšnou sezonu 2016/2017 patří samozřejmě všem klukům a celému realizačnímu týmu ( Železný Milan,Kalina Lukáš,Pavlíček Jarda,Rehberger Marek,Doubek Jan ), kteří se o kluky starali a vytvořili jim podmínky k tomuto úspěchu.

Velké dík patří také rodičům, které bylo hlavně v domácích zápasech hodně slyšet , fandili a drželi nám pěsti až do posledního kola.

Samozřejmě největší dík patří klubu FK Znojmo, prezidentovi Laďovi Berkovi a sekretáři Milanu Samkovi, že nám umožnili hrát dvě dorostenecké soutěže ( kraj a okres ) a zařídili nám luxusní podmínky včetně dopravy na tyto zápasy. Děkujem !!!

Na úplný závěr chceme popřát všem klukům hezké prázdniny, žádný úraz a aby načerpali hodně síly a hlavně motivaci na novou sezonu.

Nejlepší střelec A dorostu : Michal Krejčí - 17 golů

Nejlepší střelec B dorostu : Marek Balík - 18 golů

Nejlepší hráč dorostu : Burda Jan

Nejvetší objev - talent : Škubal Ota

Nejlepší účast na treninku : Michal Krejčí

S pozdravem realizační tým dorostu FK Znojmo!!!

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři