logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Ml. žáci první a starší přípravka třetí na turnaji v Německu

Mladší žáci a straší přípravka se koncem června zůčastnili turnaje v německém městě Torgau. Zde se oběma týmům velmi dařilo. Starší přípravka pod vedením trenérů Luboše Kaidla a Martina Prycla skončila na krásném třetím místě. Mladší žáci pod vedením trenérů Petra Železného a Hynka Rytíře turnaj ovládli a skončili na prvním místě.   Velká gratulace!!!!!!!!!!!

Sestavy a výsledky turnaje

Mladší žáci

Tabulka turnaje Torgau 2017 kategorie ml. žáci

1. FK Znojmo 12 b.

2. SC Hartenfels Torgau 04 D1 11b.

3. FSV Oschatz 8b.

4. SSV Neustadt/Sachsen 6b.

5. SV Grün-Weis Linda 4b.

6. SC Hartenfels Torgau 04 D2 0b.

Sestava týmu: Prycl Martin, Rybníček Vít, Kaziuk Daniel, Košíček Jakub, Ryška Adam, Železný Petr, Šereda David, Gazcio David, Texlová Nela, Duhajská Veronika, Bernát Matyáš, Schwarz Lukáš, Černý Petr, Nguyen Martin,

Výsledky

1. zápas: FK Znojmo-SV Grün-Weis Linda 2:0

Góly: Ryška, Gazcio

Hodnocení: Hned od začátku zápasu i přes náročnou cestu bylo na týmu vidět chuť do fotbalu. Vytvářeli jsme pěkné brankové příležitosti, gól jsme však vstřelili až z rohového kopu po pěkné dorážce Adama Ryšky. Druhý gól přidal z trestného kopu pěknou střelou David Gazcio. Soupeře jsme do žádné větší akce nepustili.

2. zápas: FK Znojmo-SC Hartenfels Torgau 04 D1 0:2

Hodnocení: Po prvním zápase tým podlehl zdání, že další zápas půjde snadno. Soupeř byl však daleko silnější než v prvním zápase a než jsme si to stačili uvědomit prohrávali jsme 0:2. Přesto, že jsme poté soupeře přehrávali a připravili několik slibných šancí, gól se nám vsítit nepodařilo. V tomto zápase se zranil brankář Martin Prycl a musel z turnaje odstoupit. V bráně zápas dokončil Vít Rybníček do té doby hrající v obraně.

3. zápas: FK Znojmo - SC Hartenfels Torgau 04 D2 4:0

Góly: Ryška, Schwarz, Košíček, Kaziuk

Hodnocení: Tento soupeř byl záložní tým domácího klubu pořádající turnaj. Po mírné korekci v sestavě jsme soupeře přehrávali a tuto převahu vyjádřili pohlednými brankami.

4. zápas: FK Znojmo – SSV Neustadt/Sachsen 2:1

Góly: Ryška 2

Hodnocení: Velmi vyrovnaný zápas, šance se střídali na obou stranách. Za stavu 1:1 nás v největší šanci soupeře podržel brankář Vít Rybníček. V závěru zápasu se na našem týmu již projevovala únava. Nakonec náš rozdílový hráč Adam Ryška pohotovou střelou zajistil důležité 3 body do tabulky.

5. zápas: FK Znojmo – FSV Oschatz 2:1

Góly: Ryška, Šereda

Hodnocení: Do zápasu jsme vstupovali s vědomím, že jen výhra nám může zajistit první místo, neboť domácí tým Torgau dvakrát remizoval a naopak prohrou by se FSV Oschatz posunul na druhé místo a nám by zbyl bronz. Zápas jsme začali velice špatně. Soupeř hned při úvodní rozehře nacvičeným signálem obelstil naší obranu a v 10 vteřině jsme prohrávali 0:1. Dokázali jsme však na tuto situaci rychle zareagovat a opět pohotovou střelou zásluhou Adama Ryšky vyrovnat. Po této brance začalo bít znát, že na hřišti je ještě jeden soupeř a to rozhodčí. Z ojedinělé šance soupeře byla penalta. FSV OSchatz však šanci nevyužil a penaltu poslal mimo branku. Kluci se nenechali nepřesnými výroky rozhodčího zaskočit a dále se snažili vstřelit branku. Po pár vyložených šancích se nakonec z kopačky Davida Šeredy jedna proměnila v gól. Úspěch byl na dosah, tým si sáhl na dno sil v teplém počasí a výhru si již nenechal vzít. Po konečném písknutí rozhodčího radost byla veliká, všude znělo tak jsme první no a cóó !!!

Tým, který reprezentoval město Znojmo pod hlavičkou klubu FK Znojmo zaslouží velkou pochvalu včetně rodičů a realizačního týmu.

Nejenže jsme v kategorii mladší žáci z turnaje odvezli zlaté medaile za první místo, ale také nejlepší střelec s pěti brankami byl vyhlášen ADAM RYŠKA a nelepší brankář VÍT RYBNÍČEK, velká gratulace.

Trenéři: Železný Petr, Rytíř Hynek

Starší přípravka

Sestava:

Kaidl Lukáš,Vystrčil Jan,Vizingr Vojta,Prycl Filip,Vyroubal Adam,Matoušek Lukáš,Bureš Lukáš,Soukup Adam,Adámek Jakub,Baran Ondřej,Polášek Lukáš,Záhora Radek,Skopal Viktor,NGuyen Petr,Voldřich Marek,Herman Ondra

Výsledky

FK Znojmo-RB Leipzig 0:6

FK Znojmo-SC Torgau 0:1

FK Znojmo-SV Bennewitz 5:0 góly:Záhora Radek,Polášek Lukáš,Vyroubal Adam,Prycl Filip,Matoušek Lukáš

FK Znojmo-Borussia Berlin 0:0

FK Znojmo-FC Grimma 2:0 góly:Prycl Filip,Vyroubal Adam

Trenéři Luboš Kaidl a Martin Prycl

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři