logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

4.kolo halové ligy mladších žáků

Dne 18.12.2016 odehráli mladší žáci další kolo halové ligy v Ivančicích.Tentokrát se náš tým utkal s týmy Medlánky,Ivančice "B",Ořechov.

Sestava výsledky a hodnocení turnaje

Kulík,Rybníček-Veselý,Šereda,Šimek,Zálešák,Mareček,Hybler,Procházka,Lichevník,Balada,Bernát.

FK ZNOJMO  -  MEDLÁNKY  2 : 0  Góly:Hybler,Veselý

První zápas byl v začátku velice vyrovnaný.Soupeři měli v obraně dvě skvělá děvčata,přes která se nám nedařilo proniknout k jejich bráně.Asi v polovině zápasu jsme ale začali soupeře více tlačit a jako první se trefil skvělou střelou Šimon Hybler.Poté měl soupeř jednu gólovou šanci ale trefil pouze tyčku.I my jsme trefily několikrát břevno,nebo tyčku.My jsme ale nepolevily a po pěkné akci se trefil Martin Veselý.Tento zápas se hrál kvalitní fotbal a bylo na co se dívat.Všichni hráči si zaslouží pochvalu.

FK ZNOJMO - IVANČICE "B"    3 : 1    Góly: Šereda 2,Veselý

Druhý zápas jsme odehráli proti domácímu celku z Ivančic.Tento zápas byl ze začátku dost rozhádaný,vůbec se nám nedařilo dávat si přesné přihrávky.Hráči si nechali vnutit hru soupeřů a zbavovali se míče.Nakonec jsme se dali dohromady po první střele Davida Šeredy.Dalším gólem přispěl Martin Veselý z rohu hřiště.Poté jsme udělali chybu v obraně a soupeř nám dal také gól.Ještě jednou se trefil David Šereda a nakonec jsme zvítězily  3:1.V tomto zápase musíme vyzvednout Šimona Hyblera a Davida Šeredu za vynikající práci v obraně.Radima Kulíka musíme pochválit za vychytanou penaltu.

FK ZNOJMO - OŘECHOV  6 : 2  Góly: Šimek,Mareček,Hybler 2,Veselý,Procházka

Třetí zápas jsme chtěli samozřejmě zvítězit.Hráči se ze začátku po dlouhé přestávce nemohli dostat do tempa.Po té se ale rozjeli a jako první se trefil Robert Šimek.Pak už to byla naše jízda.Krásnou střelou levou nohou se trefil Honza Mareček.Další krásný gól dal z poloviny hřiště po odpískaném faulu Šimon Hybler.Ten byl dnes nejlepším hráčem v poli.Dalším gólem naši výhru podpořil Martin Veselý a ještě jeden gól přidal Šimon Hybler.Tento zápas si kluci užívali.

Dnes se nám opět dařilo ve všech odehraných zápasech.Vyzvednout musíme výkon Šimona Hyblera a Davida Šeredy,kteří dnes skvěle bránily,ale i stříleli góly.V útoku dnes dobře fungovala dvojice Veselý-Šimek. Pochvalu zaslouží oba gólmani a  i zbytek týmu.Předvedli dnes pěkný fotbal.

Toto kolo bylo poslední v tomto roce.Hráčům i rodičům přejeme krásné a klidné vánoce a šťastný nový rok 2017, abychom se po svátcích zase všichni sešli v plné síle a zdraví.

 

Trenér Pavel Kučma,vedoucí týmu Jiřina Veselá.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři