logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

12. kolo Krajské mladší přípravky

V sobotu 3.6.2017 jsme zajížděli k poslednímu kolu krajské soutěže mladších přípravek do Rajhrad, kde jsme se utkali s domácím týmem a týmem Tišnova.

Sestava, výsledky a hodnocení turnaje

Ludvík Matyáš - Marečková Denisa, Říha Tomáš, Vyroubal Adam, Železný David, Polášek Lukáš, Kmeť Tomáš, Chaloupka Dominik, Papoušek David.

Výsledky

FK ZNOJMO - Tišnov - 10 : 22 Góly: Železný 5, Polášek 2, Chaloupka 2, Vyroubal

FK ZNOJMO - Rajhrad - 12 : 8 Góly: Železný 4, Papoušek 4, Polášek 2, Říha, Chaloupka

V prvním zápase jsme od začátku tahali za kratší konec. Soupeř byl silovější a ve svém středu měl dva vynikající hráče, kteří režírovali celý zápas. Bohužel se nám hned v prvním poločase zranil Adam a zranění mu nedovolovalo nám pomoci ani ve druhém zápase. I přes výškovou převahu soupeře jsme ale bojovali celý zápas. V druhém zápase se nám pro změnu na začátku zranil ještě Lukáš a nám zbyli již jen dva hráči na střídání. Utkání s Rajhradem bylo vyrovnané, ale přeci jen trochu lepším týmem jsme byli my. Utkání nabídlo spoustu osobních a tvrdých soubojů. Z důvodu absence tradičních hráčů jsme v sestavě měli 2 hráče (Tomáš Kmeť, Domča Chaloupka), kteří s námi okusili prvně krajskou soutěž a určitě nezklamali. Dnes zaslouží pochvalu všichni hráči. V postupně narůstajícím vedru se ve druhém zápase vydali ze všech sil. Ještě jedno jméno, David Železný, tak ten za dnešní výkon zaslouží absolutorium, Ač menší vzrůstem, tak dnes nejvyšší svoji kvalitou. Jednoznačně dnes náš nejlepší hráč a to nejen za všechny góly co dal, ale i za to jak srdnatě bojoval a nevypustil jediný souboj a neúnavně vypomáhal i v obraně.

P.S. Protože to bylo poslední kolo krajské soutěže, tak chci tímto všem hráčům za celý rok poděkovat. Na podzim jsme se trochu rozkoukávali a na jaře jsme předvedli velmi slušné výkony. Ano, přišly i zápasy, které se nepodařili ač to bylo v našich silách, ale to nevadí, stále se přeci učíme. Na druhou stranu přišly i zápasy, kde jsem byl velmi mile překvapen naším výkonem. Není to jen o zápasech, děkuji i za váš přístup k tréninku, kde jsme se společně snažili zdokonalovat a myslím, že se nám to i dařilo a hlavně nás to bavilo. Poděkování patří samozřejmě i rodičům za podporu a čas, kterou věnují svým dětem. Hráčům ročníku 2008 přeji hodně štěstí ve starší přípravce a se zbylými se budu těšit na další rok, který doufám bude zase o stupínek lepší :-)

Leoš Ludvík

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři