logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2. kolo okresní soutěže ml. přípravek

V neděli 18. září 2016 proběhlo 2. kolo okresní soutěže mladších přípravek na hřišti v Dobšicích, kde jsme se utkali s týmy SC Znojmo a Hluboké Mašůvky.

Sestava, výsledky a hodnocení

Ludvík Matyáš - Marečková Denisa, Říha Tomáš, Papoušek David, Varga Patrik, Částek Ondřej, Částek Martin, Veselá Jana, Chaloupka Dominik.

FK Znojmo bílá  - SC Znojmo          4:6 ( 3:3 )     Góly - Veselá 2, Chaloupka, Částek Ondra

FK Znojmo bílá  - Hlub. Mašůvky  14:5  ( 8:0 )   Góly - Veselá 4, Částek Martin 3, Částek Ondřej 3, Říha, Varga, Papoušek, Marečková.

Tým bílých sehrál dva rozdílné zápasy. Utkání se Znojmem bylo celou dobu velmi vyrovnané se spoustou šancí na obou stranách. Štěstí se ke konci přiklonilo na stranu hostí. Až na několik málo chyb musím pochválit všechny hráče. V druhém zápase jsme od začátku dominovali. Brzy jsme vstřelili 3 góly a nadále navyšovali skóre. Soupeře jsme během prvního poločasu k ničemu nepustili. Ale tento obraz hry se náhle změnil po přestávce. Zejména obránci přestali plnit svoji roli, kterou zvládali 1 a půl zápasu a bezhlavě se pohybovali po celém hřišti. Chápu, že již při vyšším skóre je to stále nutilo do útoku, ale také jsme z toho inkasovali 5 zbytečných gólů, které by nás při vyrovnaném průběhu jinak hodně mrzely. Střelecky se v obou zápasech prosadila Janička Veselá, kterou výrazně doplňovali bratři Částkovi. Pozitivem je i to, že se střelecky prosadili všichni hráči v poli.

V neposlední řadě patří dík i rodičům za povzbuzování a ještě nesmím zapomenout na kvalitní výkon pana rozhodčího Pavla Kučmy.

Trenér Leoš Ludvík, asistentka Jiřina Veselá

Červený tým

Polášek Lukáš - Štacha Onřej, Kaidl Tobik, Železný David, Železná Natálie, Nováková Emily, Jakeš Oliver, Král Dominik, Janda Michal, Lichevník Martin.

FK Znojmo červená  - SC Znojmo          5:11     Góly - Železný 2, Polášek, Janda, Nováková

FK Znojmo červená  - Hlub. Mašůvky  12:9       Góly - Železný 3, Nováková 3, Železná 2, Janda 2, Kaidl, Polášek

V prvním zápase jsme bohužel tahali za kratší konec. Podařilo se nám i přesto vstřelit několik pěkných branek. Celý zápas jsme bojovali, ale na lepší výsledek to bohužel nestačilo. Druhé utkání pro nás začalo mnohem lépe a od začátku jsme vedli a drželi si soupeře na rozdíl dvou branek. Předvedli jsme několik pěkných akcí zakončených gólem. Utkání mělo svůj náboj, neboť padalo spoustu branek, které rodiče odměňovali bouřlivým potleskem.

Trenér Tomáš Jakeš

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři