logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Mladší přípravka první na Okresním fotbalovém turnaji ve Znojmě

Mladší přípravka první na Okresním fotbalovém turnaji ve Znojmě

V neděli 5.3.se ve Znojemské hale konal pod záštitou OFS turnaj mladší přípravky. V odpolední skupině dokázali naši kluci zvítězit, když v 5-ti utkání 3x zvítězili, 2x remizovali a nepoznali hořkost porážky. Odvezli si tak medaile za první místo v turnaji, které jim společně s novým předsedou OFS Milanem Večeřou předávala naše úspěšná odchovankyně, hráčka AC Sparty Praha a kapitánka reprezentace Andrea Stašková. Gratulujeme!!!!!!

Sestava, výsledky a hodnocení turnaje

Sestava

Ludvík Maty- Kabourek David, Samek Milan, Papoušek David, Železný David, Chaloupka Dominik, Malačka Vojta, Mareček Jakub,

Trenéři Milan Samek, Leoš Ludvík

Výsledky

Hrálo se 1x10minut systémem 5+1.

FK Znojmo – Břežany/Božice 2-0      Góly- Železný, Chaloupka,

FK Znojmo – výběr OFS Znojmo Dívky 3-0    Góly- Železný 2x, Papoušek,

FK Znojmo – Oleksovice 0-0

FK Znojmo – Přímětice 1-1     Góly- Železný,

FK Znojmo – Blížkovice 4-1     Góly- Malačka 2x,Železný, Kabourek,

Hodnocení turnaje

Dnešní odpolední turnaj jsme herně i výsledkově zvládli na výbornou. Všechna utkání byla poměrně vyrovnaná a většinou rozhodovala pohotová koncovka, protože čas 1x 10minut utíkal velmi rychle. Vstup do turnaje se nám vydařil, když jsme dokázali porazit tým Břežan. Ve druhém utkání jsme nastoupili proti výběru dívek OFS. Výsledek 3-0 vypadá jednoznačně, ale holky předvedli výborný výkon a to nejen proti nám, ale v celém turnaji. Utkání mělo zajímavý náboj, neboť jsme nastoupili proti pěti našim dívkám z našeho klubu. Třetí utkání skončilo bezgólovou remízou s Oleksovicemi. Následovala další remíza s týmem Přímětic, kde jsme vyrovnávali v posledních minutách zásluhou Davida Železného. V posledním zápase jsme zvítězili poměrně jasně 4-1 nad týmem Blížkovic, kde se dvěma góly blýskl benjamínek Vojta Malačka. Po závěrečném hvizdu rozhodčího propukla velká radost všech hráčů z vítězství v turnaji.

Dnes musím kluky pochválit za nasazení, bojovnost a odhodlání uspět. Jako trenéři jsme určitě potěšeni z celkem 10 vstřelených branek z niž polovinu vsítil sniper David Železný. Tři další góly přidali dva nejmladší benjamínci v turnaji Vojta Malačka a Domča Chaloupka. Bojovnost v ofenzívě zajišťoval Kuba Mareček. Spolehlivý výkon v brance podal Maty Ludvík, který inkasoval za celý turnaj jen dvě branky. O defenzívu se starala bojovně hrající trojice David Kabourek, Milan Samek a David Papoušek.

Ještě jednou blahopřejeme našim hráčům a všem rodičům děkujeme za podporu v turnaji.

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři