logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Minipřípravka na jarním turnaji Loko Brno

V sobotu 25. 3. sehrála naše minipřípravka ročník 2010 a mladší turnaj o Jarní pohár na hřišti Loko Brno. Ve hře jsme měli jako jediní ze všech účastníků dva týmy žlutá a bílá. V této kategorii bylo přihlášeno celkem 17 týmů. Tým bílá se ze základní skupiny pod vedením trenéra Pepi Vizingra probojoval až do finálové skupiny. Tým žlutých, který byl postaven převážně z nováčků a nabíral na turnaji především potřebné zkušenosti se ze základní skupiny dostal do skupiny o 13 -18 místo kterou následně herně i výsledkově ovládnul.

Sestavy výsledky a hodnocení jednotlivých týmů

Tým Bílá pod vedením trenéra Pepi Vizingra

Sestava bílá

Malačka Vojta, Chaloupka David, Štěpán Vizingr, Samuel Podzemský, Dan Kubále, Oli Brzobohatý, Chaloupka Dominik, Patrik Zifčák,

Tento turnaj byl dlouhý a náročný. Sehráli jsme celkem 8 zápasů, čtyři v základní skupině, ze které jsme postoupili z krásného druhého místa a poté další čtyři ve skupině o první až šesté místo. Poslední čtyři zápasy už se hrály ve velké zimě. Přesto kluci předvedli vynikající výkon, hlavně v prvních čtyřech utkáních.

Výsledky bílý tým

Zápasy ve skupině:

Líšeň - Znojmo 0:3

Byl to vyrovnaný zápas, ve kterém jsme převedli vynikající výkon hlavně v obraně, kde jsme soupeře nepustili k žádným větším šancím, a když už nějaká přišla, vše vychytal výborně chytající Vojta Malačka. Střelecky se prosadili Oli Brzobohatý, Davídek Chaloupka a Domča Chaloupka.

Sokol Hrušky - Znojmo - soupeř nepřijel, nehrálo se…

Lokomotiva - Znojmo 0:10

V tomto utkání jsme měli jasnou herní převahu, soupeře jsme k ničemu nepustili a s radostí jsme si zastříleli

Góly: Dany Kubále: 3, Domča Chaloupka: 3, Oli Brzobohatý: 2, Davídek Chaloupka: 2

Pozořice – Znojmo: 0: 5

Po dalším bezchybném výkonu jsme tentokrát vyhráli 5:0

Góly: Oli Brzobohatý: 1, Davídek Chaloupka: 2, Sam Podzemský 1, Domča Chaloupka: 1

Moravské Prusy –Znojmo 4:3

Tohle byl náš nejtěžší soupeř ve skupině. Utkání bylo vyrovnané, kluci předvedli bojovný výkon, prohrávali jsme už 2:0, kluci otočili na 2:3 ale v koncovce měly nakonec víc štěstí Prusy, které daly gól téměř v poslední vteřině.

Góly: Oli Brzobohatý : 1, Domča Chaloupka : 2

Pak přišla skupina o umístění ( 1. – 6. místo )

Znojmo - Střelice 1:6

Od tohoto utkání nám začali trošku docházet síly, navíc se před utkáním nešťastně zranila opora zadních řad Sam Podzemský a během utkání se zranila další opora týmu, tentokrát útočná: Dany Kubále . Zůstal nám jen jeden hráč na střídačce a to se také projevilo, když jsme prohráli 1:6.

Góly: Dany Kubále: 1

Znojmo – Vyškov 2:9

Do utkání se vrátili oba zranění hráči, ale ani to nám nepomohlo, Vyškov předváděl hru jako z jiné planety a jednoznačně nás porazil.

Góly: Dany Kubále: 2

Znojmo – Školička 1:4

Kluci v tomto utkání hráli z posledních sil, které rychle ubývaly, soupeř si vytvořil víc šancí a zaslouženě vyhrál.

Góly: Dany Kubále: 1

Znojmo – Hustopeče 2:4

V posledním utkání kluci sebrali poslední zbytky sil, hrálo se už ve velké zimě. I přes to se rvali o výsledek a sehráli nejvyrovnanější utkání ve skupině o umístění, za což zaslouží velkou pochvalu. Soupeř byl v závěru šťastnější a vstřelil o dva góly navíc.

Góly: Dany Kubále 1, Domča Chaloupka: 1

Hodnocení bílý tým

Všichni dnes předvedli výborný a bojovný výkon, v brance nás skvělými a mnohdy neuvěřitelnými zákroky držel Vojta Malačka. V obraně zahrál výborně Davídek Chaloupka, který k výbornému výkonu v obraně přidal několik gólů a Sam Podzemský, nebojácně se do soubojů pouštěl Štěpánek Vizingr. V útoku předvedly svůj standartně skvělý výkon opory Dany Kubále, Oli Brzobohatý a srdnatě bojující Patrik Zifčák. Vyzdvihnout za dnešní výkon bych chtěl Domču Chaloupku, který nejen skvěle útočil, góly dával i připravoval spoluhráčům, ale také výborně zaskakoval v obraně, kde vybojoval mnoho důležitých míčů.

Trenér Pepa Vizingr, asistent trenéra Václav Chaloupka

Žlutý tým

Sestava

Filip Zóna- Tobik Kaidl, Matěj Vizingr, Adam Sekula, Karel Kafka, Matěj Urbášek,Filip Kratochvíl, Adam Kratochvíl, Nela Poláková, Trenér Milan Samek

Výsledky žlutý tým

Zápasy ve skupině:

Újezd u Brna - Znojmo 2:2   Gól- Kaidl Tobik, Adam Kratochvíl

ASK Lipůvka - Znojmo 3:1   Gól- Matěj Vizingr,

Hustopeče - Znojmo 5:0

FC Soběšice - Znojmo 6:1   Gól- Matěj Vizingr,

MFK Vyškov - Znojmo 10:0

Skupina o umístění (13-18 místo)

Radostice - Znojmo 2:5   Gól- Kaidl Tobik, Adam Sekula, Matěj Vizingr 2x, Nela Poláková,

Pozořice - Znojmo 2:3    Gól- Adam Sekula, Matěj Vizingr 2x,

Hrušovany - Znojmo 1:6  Gól- Kaidl Tobik 3x, Adam Sekula, Matěj Vizingr 2x,

Hodnocení Milan Samek

Tým žlutých se dnes v základní skupině seznamoval s prvním turnajem na venkovním hřišti a soupeři měli daleko zkušenější hráče než náš tým a na hře to bylo znát. Jediné utkání, ve kterém jsme drželi krok bylo první s Újezdem. Ve skupině o umístění jsme naopak herně i výsledkově měli navrch naopak my a zaslouženě jsme skupinu ovládli. Jsem potěšen, že jsme v turnaji dokázali 3x zvítězit a vsítit 14 gólů. Pro většinu to byli jejich první góly na turnajích v životě, takže z tohoto pohledu velká spokojenost. Jinak co se týče samotné hry tak bylo k vidění hodně bojovnosti a odhodlání uspět. V závěru dlouhého turnaje už chyběli síly, ale všichni aktéři se s tím srovnávali velmi srdnatě a dávali do hry vše….

Na závěr bych chtěl poděkovat Pepovi Vizingrovi za trenérskou pomoc u týmu bílých a svým dalším asistentům Václavu Chaloupkovi a panu Kratochvílovi za jejich asistenci u týmů. Všem rodičům pak za podporu v turnaji.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři