logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1.kolo TJ Sokol Novosedly – FK Znojmo A 2:0 (1:0)

Branky: 29´ Stupár, 90´ Chlup

ČK 76´ Kropáček (FK Znojmo)

Sestavy a hodnocení zápasu

Novosedly:

Dvořák – Chlup, Michálek, Janůvka (46´ Ligas), Duda (46´ Zeman), Kovář, Nádeníček, Stupár (57´ Marek), Výběra, Pukančík, Slováček (68´ Bohatý)

FK Znojmo:

Doleček – Kafka, Šťáva, Bálka – Dušek (63´ Železný), Zimek, Procházka, Dufek – Svatoš (83´ Adámek), Kropáček, Németh

Trenér Jarda Ludvík

Tato naprosto zbytečná porážka hodně bolí.

Mužstvo má dvě části…jedna je jeho trenér, který by moc chtěl vyhrávat, ale neumí to naučit své mužstvo…druhá je mužstvo, které vůbec vyhrávat nechce, ale zase na rozdíl od svého trenéra to umí, takže vlastně ani trenéra nepotřebuje… Drtivou většinu zápasu jsme strávili na soupeřově polovině, hrálo se jenom na jednu bránu…ale totálně jsme vyhořeli v hlavě. Lehkost z přípravných zápasů byla pryč, bylo na nás vidět, jak se zase bojíme, že budeme hrát a stejně prohrajeme. Některé hráče jsem nepoznával. Místo, aby bylo po poločase o výsledku rozhodnuto, tak dostaneme po ojedinělém pobytu domácích na naší polovině gól a zdaleka to nebyla taková šance, jako jsme měli my. Řešení našich útočných situací je až zbabělé. Nechce to nikdo vzít na sebe a už vůbec ne, aby ho to třeba bolelo, prostě obětovat se. Naprosto chyběla chuť dát gól, bylo to jen takové alibistické a to hodně. Budu se opakovat, ale dnes spousta hráčů předvedla v předfinální a finální fázi zbabělý a alibistický výkon! V druhé půli hrajeme proti větru, velká nevýhoda, ale domácí se dostanou na naši polovinu asi 4x, z toho měli 2 rohy, jinak je opět mačkáme, ale neproměníme ani tutovku, kdy je náš hráč sám bez ataku na malém vápně…Ať je to jak je to, tak takto odehraný zápas nejde prohrát nebo spíše jinak – to dokážeme prohrát jenom my…

Toto mužstvo má velkou sílu, ale nechce ji ukázat. První neúspěch, nepovedená akce, zkažená přihrávka a jsou hlavy dole. Nepomůžeme si, nepodpoříme se. Na tréninku a před zápasem má spousta hráčů „plno keců“, ale když jde do tuhého, tak si neumíme pomoci… A dokud to kluci nepochopí, tak to ani lepší nebude. My máme šanci jenom dohromady, ale to my neumíme, my potřebujeme vždy viníka nebo obětního beránka.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři