logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

8.kolo Sokol Dobšice – FK Znojmo A 3:3 (0:1)

Branky: 61´ Princ, 76´ Stehlík Aleš, 78´ Šuba – 43´ Németh, 53´ Zimek, 60´ Procházka z pen.

Sestavy a hodnocení utkání

Dobšice

Burda – Ensinger, Záruba, Procházka(61´ Zajíc), Kolman – Stehlík Aleš, Šuba, Nováček(68´ Virgler), Čermák – Syrový, Princ(71´ Křemenský)

FK Znojmo

Doleček – Kafka(71´ Adámek), Šťáva, Kubošný – Bálka, Dušek(78´ Černý), Zimek, Samek Jan(71´ Svatoš) – Procházka, Železný(39´ Németh), Vašíček

Trenér Jarda Ludvík

Do zápasu jsme vstoupili dobře a prvních 20 minut jsme byli aktivní a nebezpeční. Bohužel jsme opustili to co fungovalo a začali jsme být zbytečně splašení a rozhárání a tím jsme domácí dostali do hry. I když jsme se o přestávce zaměřili na jednoduchost, tak jsme hned v první minutě vytvořili naprosto zbytečný roh proti nám, dostali jsme se pod tlak, panikařili jsme a jen jsme se bránili. Naštěstí se nám povedlo vstřelit druhou branku a tím jsme se vrátili do hry, začali jsme být opět nebezpeční, což vyvrcholilo pěknou akcí, po které jsme kopali penaltu a ujali jsme se tříbrankového vedení. Ale to co jsme předvedli hned vzápětí, to nám dalo obrovskou psychickou ránu. Dostat takovou branku, to je neskutečné, to jsme si dali prostě vlastní gól a to s námi obrovsky zamávalo. Mužstvo si vůbec nevěří a každé takovéto zbytečné zaváhání nás vždy ještě srazí níž a níž…Zbylé dvě branky jsme dostali po opravdu krásných střelách, to byly skvěle trefené a nechytatelné střely, klobouk dolů před střelci…Co mě ale neskutečně mrzí je, že jsme měli v obou případech těsně před tím míč na kopačkách a jen díky naprostému podcenění a lajdáctví jsme toto dovolili! Opakuje se to pořád dokola, nejsme schopni udržet koncentraci celých 90 minut a jsme za to vždy potrestáni. Je obrovská škoda ztratit vítězství po takovém průběhu, ale je potřeba se na to podívat i z druhé stránky. Získali jsme bod z venku na hřišti velmi silného soupeře a musíme si ho prostě vážit.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři