logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

10 . kolo FK Znojmo dorost B - Štítary 4 : 1 ( 1:0 )

Góly : 26' Balík , 64' , 70' Procházka , 67' Vystrčil - 75' Šimka .

Žluté karty : 57' Balík , 68' Ondra - 76' Cejpek , 89' Nečas .

Sestava a hodnocení utkání

Prycl - Vopravil - Hega - Ondruš - Rehberger T. - Ondra - Koňařík - Svitok - Kolařík - Železný M. - Procházka - Balík - Wrana - Herman - Škubal - Servít Š. - Vystrčil Š. - Lehocký .

Řekli po utkání trenéři ONDRA Daniel a ŽELEZNÝ Milan

Poslední kolo podzimní části jsme odehráli na domácím hřišti v neděli 29.10.2017 za dosti nepříznivého počasí , v určitých momentech foukal tak silný vítr ,že nebylo možné téměř udržet míč a dát přesnou přihrávku . V dnešním utkání proti soupeři ze Štítar jsme potřebovali získat tři body ,pokud jsme chtěli zůstat v kontaktu s čelem tabulky .Zatím v žádném z předešlých utkání jsme neměli možnost hrát za tak nepříznivých povětrnostních podmínek , nebylo to jednoduché jak pro naše hráče tak ani pro našeho soupeře . Vítr si s míčem dělal co chtěl ,vůbec se nedalo předpokládat kam dopadne nakopnutý míč . I přesto jsme si dokázali v prvním poločase vytvořit několik šancí ,ale za těchto ztížených podmínek se nám podařilo zužitkovat pouze jednu a to ve 26' . Do druhého poločasu jsme nastupovali z menší výhodou ,hráli jsme po větru ,ale při tak silném větru se to nedá snad ani brát jako výhoda . Druhou branku jsme dosáhli v 64' a krátce na to musel být zápas zhruba na deset minut přerušen z důvodu silného deště a větru . Vypadalo to děsivě ,dokonce nám to zdemolovalo část naší střídačky . Tato vynucená přestávka naším hráčům prospěla , již krátce na to co se začalo znovu hrát ,náhodně nastřelený míč na soupeřovu branku v 67' (Vystrčil) nešťastně proklouzl gólmanovi míč mezi rukami . Čtvrtou branku jsme vsítili soupeři po dalších třech minutách v 70' a to bylo z naší strany všechno . Soupeři se sice v 75' podařilo vstřelit svou první branku ,ale k další jsme jim už nedali žádnou příležitost . Za dnešní vybojované vítězství si zaslouží pochvalu celé naše mužstvo bez výjimky . Kluci dnes dokázali , že umí zabojovat za všech okolností a to i za tak nepříznivého počasí jaké bylo dnešního dne . To samé platí i pro našeho soupeře .

Plán týdne : trénink - Čtvrtek v 17:00 hod.

-------------------------------------------------------

Sobota 4.11.2017 - TJ Prosiměřice - FK Znojmo dorost ,A, - začátek utkání v 11:45 hod. odjez bude upřesněn ve čtvrtek na tréninku !

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři