logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

6.kolo Přímětice - FK Znojmo dorost B 2 : 4 (1:2)

Góly : 34' , 70' Škárka - 6' , 26' , 63' Wrana , 84' Koňařík .

O přeborníka okresu v dorostu.

Sestava a hodnocení utkání

Fiala - Vopravil - Hega - Ondruš - Trochta - Ondra - Koňařík - Lichevník - Kolařík - Železný M. - Pintera - Svitok - Wrana - Gazcio - Vystrčil Š.

Řekl po utkání trenér Daniel Ondra .

V neděli jsme odehráli poslední kolo o přeborníka okresu v dorostu na hřišti v Příměticích .
Toto závěrečné utkání naši hráči začali velice dobře, už ve 26' jsme vedli poměrem (0:2), obě branky zařídil Michal Wrana . Náš soupeř sice ve 34' dokázal stáhnout náskok na rozdíl jedné branky, ale více šancí v prvním poločase už nedostal.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s jasným cílem , hrát na jistotu a pokusit se vstřelit soupeři další branku. To se nám podařilo v 63' , znovu skóroval výborně hrající Michal Wrana s perfektním tahem na bránu a neskutečným důrazem (1:3) . Ale těžké chvíle nás teprve čekali. V 65' dostal Štěpán Vystrčil červenou kartu za údajnou úmyslnou ruku ve vápně a soupeř kopal penaltu.
Ale tu vychytal náš skvěle chytající gólman Ondřej Fiala . To, ale ještě nestačilo v 66' byl vyloučen další náš hráč Milan Železný, za nevhodnou kritiku hlavního rozhodčího .
Této převahy se snažil náš soupeř využít. To se mu podařilo v 70' a stáhnul náš náskok na rozdíl jedné branky . Naši hráči, ale nepřestali hrát a ani se nesoustředili pouze na bránění, byli stále více aktivní a i v tomto oslabení dokázali soupeře přehrávat. Náš soupeř se sice snažil v určitých situacích skórovat , ale nás podržel v těchto těžkých momentech skvěle chytající gólman Ondřej Fiala .
Poslední tečkou v tomto utkání byl náš vstřelený čtvrtý gól v 84' Dominik Koňařík , kterým jsme našeho soupeře definitivně dorazili a domů vezeme zasloužené tři body za vítězství. Bylo to neskutečně vybojované a dramatické utkání .
Díky všem za toto vítězství borci !!

Závěrem bych chtěl poděkovat za skvělou hru našemu nejmladšímu hráči Davidovi Gazcio , ročník 2004 , který zapadl do našeho mužstva a odvedl skvělou práci a byl velice platným hráčem . Budeme se těšit na další spolupráci .
Další oporu v tomto utkání byl gólman Ondřej Fiala , který nás nespočetně krát podržel bravůrními zákroky, vychytanou penaltou a zasloužil se tak nemalým podílem na tomto vítězství , díky !!
Ještě jednou děkuji všem hráčům !!

Program týdne : trénink - úterý - pátek v 18:00 hod.

Sobota 9.6.2018 - FK Znojmo dorost A - Mikulov/ Pálava - začátek utkání ve 14:15 hod.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři