logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

5.kolo FC Svratka Brno B - FK Znojmo st.žáci 3:0 (1:0)

Sestava a hodnocení utkání

Prycl M., Lichevník J.,Texlová N.,Rytíř O.,Pintera K.,Lustig A.,Čopf J.,Gazcio D.,Vojtěch V., Petrů A.,Morkus V.,Fukal M.,Hellinger J.,Janda L.,Veselý M.,Dvořák M.,Tejkal I.,

Dnes jsme zajížděli do Brna na Svratku v oslabené sestavě zaviněné maradkou týmu ať už zraněním či nemocí. Hned v úvodu zápasu jsme soupeře zatlačily, vytvořily si dvě šance a vypadalo to ,že budeme mi kdo bude řídit průběh zápasu.
V 10. minutě rozhodčí nařídil proti našemu týmu velmi přísnou penaltu.Soupeř penaltu proměnil a dostal se do hry. Od té doby byla hra víceméně vyrovnaná ,pěkné akce se střídali na obou stranách, postupem času však soupeř získával převahu a vytvořil si brankové příležitosti, které svými zákroky výtečně pochytal M.Prycl. Těsně před poločasem soupeř udělal chybu v rozehrávce a nabídl nám vyrovnání, branka z toho nakonec nebyla a poločas skončil 1:0. Do druhé půle jsme šli s odhodláním zápas otočit. Soupeř nám toho mnoho nedovolil a na nás se stále více projevovala marodka. Po druhé brance soupeře v 45. minutě se navíc zranil útočník Petrů A., a přesto že jsme směrem dopředu ještě zvýšily aktivitu přeskupením sestavy, tentokrát jsme střelecky vyšli naprázdno. Soupeř v 58. minutě skóroval po třetí a to už se otočit nedalo. Příští týden nás čekájí tři zápasy ( doufáme že se tým dá zdravotně dohromady ), a bylo by na čase k solidní hře týmu přidat ocenění formou bodů do tabulky.
Trenéři: Rytíř H., Kučma P.,

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři