logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

7.kolo Halové ligy mladších žáků v Ivančicích ( semifinále)

7.kolo Halové ligy mladších žáků v Ivančicích ( semifinále)

V neděli 18.2.2018 odehráli mladší žáci semifinálové kolo halové ligy v Ivančicích.

Sestava a výsledky

Sestava FK ZNOJMO ČERNÁ : Vanesa Jílková-Mareček,Balada,Procházka,Lichevník,Sáblíková,Krontorád Marek,Krontorád Martin,Veselý,Dvořák,Veselá,Marečková.

FK ZNOJMO(ČERNÁ) - IVANČICE 2:2 Góly: Krontorád Marek,Veselý Martin

Do prvního zápasu jsme naskočili proti domácímu celku z Ivančic.Zápas byl ze začátku velmi vyrovnaný.Po chybě v obraně jsme bohužel obdrželi první branku a museli tak výsledek dotahovat.Stav na 1:1 snížil po pěkné akci Marek Krontorád.Druhá polovina zápasu byla velice rychlá a byli vidět pěkné akce .Dnes jsme měli v bráně Vanesu Jílkovou,která zaskakovala za našeho brankáře a byla velikou pomocí pro náš tým.Opět se vyskytla v našem obraném poli chyba a Ivančice zvýšili náskok na 2:1.My ale nesložili zbraně a bojovali jsme ze všech sil. Do hry jsme nasadili čtveřici Veselý,Krontorád Marek,Dvořák,Procházka.Po krásně rozjeté akci se prosadil Martin Veselý a vyrovnal na 2:2.Tento výsledek jsme udrželi až do konce.

FK ZNOJMO(ČERNÁ) - TATRAN KOHOUTOVICE 2:2 Góly: Veselý Martin,Krontorád Martin

Ve druhém zápase jsme se utkali s Kohoutovicema.Opakovala se situace jako v prvním zápase kdy opět chybovala obrana a my obdrželi zase první gól.Opět jsme museli dotahovat skóre a stálo nás to mnoho sil.I tak jsme se dokázali vzchopit a skóre na 1:1 srovnal Martin Veselý.Hra byla velice vyrovnaná,i když mi šancí na vstřelení branky měli více,ale bohužel jsme té šance nevyužili.Naopak soupeř opět zaútočil a zvýšil na 2:1.Hráči bojovali ze všech sil,bylo vidět že prohrát nechtějí.Po pěkné akci bratů Krontorádů se trefil Marek a stav byl opět srovnán na 2:2.Druhý zápas skončil také remízou.

FK ZNOJMO(ČERNÁ) - SVRATKA 1:5 Góly: Krontorád Marek

Třetí zápas byl z herní stránky pro nás nejhůře odehraný.Na hřišti hráči hodně chybovali ,nepřistupovali k soupeřům a nechávali je dostat se až před naši bránu.Tentokrát jsme sice první gól vstřelili my,ale to bylo vše co bylo od nás vidět.Tento zápas nám vůbec nevyšel, tak jak jme si řekli před zápasem.Touto prohrou se nám zavřeli dveře pro postup do první čtyřky.

Toto kolo bylo velice těžké, týmy byly vyrovnané,my jsme svoji snahu ale nedotáhli do konce. Tentokrát jsme svoji chuť do hry sebou nevzali a i štěstí v koncovkách při nás dnes nestálo. Teď se musíme připravit na finálové kolo o 5.-8.místo a dobojovat se na nejlepší možné umístění. Chceme poděkovat Vanese Jílkové za dnešní pomoc v bráně, kdy zaskakovala za našeho gólmana.

Rodičům děkujeme za podporu a odvoz hráčů na turnaj.

Trenér Pavel Kučma,vedoucí týmu Jiřina Veselá.

 

Znojmo Oranžová

Sestava: Sokol P. Prycl F.Horecky T.Baran O.Vystrčil J.Adamička M.Manyur M.Stancl P.

Výsledky

SK Tuřany - FK Znojmo oranž 1:2   Góly - Vystrčil,Horecky

TJ Sokol Mor.Prusy - FK Znojmo oranž 6:1 Gól - Horecky

1.SC Znojmo U12 - FK Znojmo oranž 3:0

Trenéři

Martin Prycl a Petr Štancl

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři