logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3. kolo zimní halové ligy minipřípravek na turnaji v Brně

3. kolo zimní halové ligy minipřípravek na turnaji v Brně

V neděli 7. 1. pokračovala zimní halová liga Lokomotivy Brno pro naši minipřípravku ročník 2011a mladší. V tomto kole jsme sehráli čtyři utkání v elitní skupině.

Sestava, výsledky a hodnocení turnaje.

Sestava

Jan Zajíček, - Stěpán Vizingr,Kratochvíl Filip, Kratochvíl Adam, Střecha Tomáš, Dominik Čada, Podzemský Samuel, Zóna Filip,

Výsledky

FK Znojmo - Pozořice 2:5    Gól – Filip Zóna, Adam Kratochvíl,

FK Znojmo – Dolní Kounice 2:3  Gól – Adama Kratochvíl, Samuel Podzemský,

FK Znojmo – MFK Vyškov 1:5   Gól – Filip Zóna,

FK Znojmo – Sparta Brno 1:2   Gól – Štěpán Vizingr,

Hodnocení turnaje

V této silné skupině jsme se utkali s kvalitními týmy dvě utkání prohráli smolně o gól ve zbývajících dvou utkání inkasovali po pěti gólech, ovšem utkání nebyla tak jednoznačná jak by se podle výsledku zdálo.

V prvním utkání jsme narazili na tým Pozořic utkání bylo herně vyrovnané a bylo vidět, že jsme po prosincové pauze poprvé opět společně v hale i přes to byli šance na obou stranách. Soupeř měl ve svém středu jednoho rozdílového hráče, který nám vsítil všech pět branek. Ve druhém utkání proti silovějšímu soupeři Dolní Kounice bylo utkání taktéž hodně vyrovnané a opět rozhodla o jeden gól lepší koncovka soupeře. Třetí utkání proti MFK Vyškov bylo herně podobné dvěma předcházejícím a ještě pět minut před koncem jsme sahali po vyrovnání na 2:2, ale po této neproměněné šanci jsme inkasovali a poslední minutě pak ještě 2x. Poslední utkání proti Spartě jsme začali velmi dobře a ujali se vedení průnikem Štěpána, soupeř vyrovnal v polovině utkání po závaru z rohu a po dalším z mnoha rohů jsme si dali ke konci zápasu vlastní gól hlavou. Další naše šance, už zůstali nevyužity.

Dnešní vystoupení bych, hodnotil kladně kluci odehráli dobrá utkání, ve kterých jsme určitě nezaostávali v nasazení a chuti do hry. Dokázali jsme si šance vytvořit, ale chyběla pohotovější a přesnější koncovka a někdy větší důraz před brankou soupeře. Naopak jsme se někdy nechali někdy unést hrou směrem do ofenzívy a soupeři z brejků trestali okénka v naší obraně. Náš herní projev se od prvního utkání postupně zlepšoval. Pozitivní je, že jsme herně nepropadli, v každém zápase se gólově dokázali prosadit a vytvářeli jsme si další brankové příležitosti.

Všem rodičům děkujeme za podporu a fandění

Trenéři Milan Samek, Karel Střecha

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři