logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Mladší přípravka na turnaji v Rakouském Laa/Thaya

V neděli 18.2. sehrála mladší přípravka roč.2010 a mladší halový turnaj v Rakouském Laa/Thaya. Turnaj byl rozdělen do dvou skupin po 4 týmech. Naši kluci se umístili na 5 místě, když na turnaji dvě utkání prohráli a dvě vyhráli.

Sestava, výsledky a hodnocení

Sestava

Filip Zóna- Matyáš Jedlička, Adam Sekula, Tobiáš Kaidl, Vojta Malačka, Lukáš Svoboda, Dominik Chaloupka, Robin Vyorálek, Dan Kubále, Tomáš Střecha,

Výsledky

FK Znojmo – Kreuttal 1-2   Gól- Svoboda,

FK Znojmo – Groskrut 2-4   Gól - Vyorálek, Svoboda,

FK Znojmo – SC Laa/Thaya 2-1  Góly – Kubále 2x,

O 5 a 6 místo

FK Znojmo – Ladendorf 2-0  Góly – Kubále, Vyorálek

Hodnocení

První utkání jsme prohráli o gól s následným vítězem celého turnaje, soupeř působil sehranějším dojmem a kromě dvou gólů nastřelil břevno a tyčku i přes to jsme v jeden moment sahali po vyrovnání. Ve druhém utkání jsme se hned v prvních minutách ujali dvoubrankového vedení, ale soupeř zápas zvrátil na svoji stranu, kdy měl ve svém středu dva rozdílové hráče. Poslední utkání ve skupině jsme herně i výsledkově zvládli a řadu dalších šancí jsme ještě nevyužili. Naše druhá skupina byla určitě těžší než skupina první. Vidět to pak bylo i na výsledcích o konečné umístění kde oba naši přemožitelé skončili na prvním a třetím místě v turnaji.

Ve skupině jsme obsadili třetí místo. V posledním zápase o konečné umístění jsme opět herně a výsledkově zvládli navíc s čistým kontem a obsadili tak konečné 5 místo na turnaji.

Bylo vidět že, se někteří naši hráči potřebovali delší adaptaci na halu, kde se využívalo všech mantinelů včetně kolem branky. Dnes si nejlépe z našich herně vedl Lukáš Svoboda. Všichni naši kluci zaslouží pochvalu za bojovnost a nasazení.

Trenéři Milan Samek a Karel Střecha

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři