logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

4.Kolo OP Starších přípravek

4.Kolo OP Starších přípravek

V neděli 29.4.2018 odehrála děvčata z FK ZNOJMO další kolo okresního přeboru .Tentokrát se utkala s týmy Hrušovany nad Jevišovkou a Šanov.

Sestava,výsledky a hodnocení utkání

Lavingrová,Šinoglová-Tisoňová,Košická,Kapaňová,Sáblíková,Čaňková Peta,Veselá,Marečková,Čechová,Čaňková Kristýna,Žiačková,Poláková.

FK ZNOJMO DÍVKY - HRUŠOVANY 4:8 (2:4) Góly. Veselá 2,Čechová 2

První zápas byl velice pěkně odehraný,holky si dávaly pěkné přihrávky,byli vidět pěkné kombinace .První se trefila Janča Veselá. Dnes Jana odehrála velmi kvalitně v útoku.Ve středu zálohy odehrála skvěle Bára Sáblíková. Střelecky se dvakrát prosadila po centru Jany Veselé Katka Čechová. Poslední gól dala opět Veselá. První zápas holky odbojovaly,ač prohrály, nevzdaly se soupeřům tak snadno.

FK ZNOJMO DÍVKY - ŠANOV 4:3 ( 1:1) Góly: Čechová,Veselá 2,Sáblíková

Ve druhém zápase bylo vidět že holky polevily ač soupeř neměl nikoho na střídání holkám tentokrát chyběl důraz. Hrálo se za velikého tepla a to se na nich také podepsalo.Nakonec přeci jen se po pěkné akci trefila Katka Čechová. Soupeř ale využil zaváhání obrany a stav srovnal.

V poločase byl stav 1:1.Ve druhé polovině už se holky zvedly a znovu ukázaly že nechtějí prohrát.K míči se dostala Veselá a otočila skóre na naši stranu. Po odpískané ruce před bránou se kopala penalta. Postavila se k ní dnes nejlepší střelkyně Janča a s klidem ji proměnila.Za stavu 3:2 ale soupeř přeci jen na nás zatlačil a stav srovnal na 3:3.Konečnou a rozhodující branku dala Bára Sáblíková a my dotáhly zápas do vítězného konce.

Dnes musíme pochválit Janu Veselou která se dnes prosadila 4x a také Báru Sáblíkovou v záloze a Lucku Kapaňovou v obraně.

Holky dnes v horkém počasí dokázaly ,že mají na to držet krok s klukama a že umí bojovat až do konce.U některých hráček je potřeba zapracovat na důrazu,rychlých přihrávkách, abychom mohli nasadit do hry dvě rovnocenné pětky a aby těch vyhraných zápasů bylo ještě více.

Rodičům děkujeme za podporu a fandění!!!!

Trenéři: Veselá,Kučma,Železný

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři