logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Krajské přípravky na Zbrojovce Brno

Krajské přípravky na Zbrojovce Brno

V sobotu 26.5.2018 zajížděly naše dva týmy přípravek k předposlednímu kolu krajské soutěže, tentokrát na Zbrojovku Brno, kde jsme se utkali s domácím týmem a týmem SK Líšeň. Oba týmy předvedly velmi dobré výkony. Mladší přípravka oba své zápasy vyhrála. Starší přípravka jednou vyhrála a jednou remizovala.

Sestava,výsledky a hodnocení

Mladší přípravka

Sestava

Ludvík Matyáš, Plavec Michal - Marečková Denisa, Jakeš Oliver, Vašíček Nicolas, Varga Patrik, Pilinszki Patrik, Vyroubal Adam, Železný David, Chaloupka Dominik.

Výsledky

FK ZNOJMO - SK Líšeň 22:8    Góly: Vyroubal 9, Chaloupka 4, Varga 3, Vašíček 3, Železný 2, Marečková.

FK ZNOJMO - Zbrojovka Brno 14:5       Góly: Vašíček 5, Vyroubal 4, Varga 2, Železný 2, Chaloupka.

K prvnímu utkání proti SK Líšeň jsme nastoupili opět po měsíci, kdy jsme se utkali na hřišti SC Znojmo. Čekali jsme velmi dobrý a vyrovnaný souboj neboť minulé utkání bylo velmi vyrovnané a skončilo naším těsným vítězstvím 7:6. Tentokrát nám nechyběl Áďa Vyroubal a Páťa Varga. A i díky těmto klukům jsme od začátku určovali tempo hry. Soupeři jsme nedovolili nějakou souvislejší hru na míči a byli jsme to naopak my, kdo určoval ráz hry. Střelecky vynikl právě Adam 9ti vstřelenými brankami. Ve druhém utkání proti Zbrojovce jsme chtěli odčinit podzimní prohru o jeden gól. Od začátku se hrál velmi pohledný fotbal, soupeř byl velmi dobře technicky i pohybově vybaven a mi najednou měli na vše méně času. Celý poločas nám trvalo než jsme si na to zvykli a do přestávky jsme šli s vedením 2:1. I přesto, že jsme hráli druhý zápas v řadě, tak i díky častějšímu střídání na nás nebyla vidět únava a kluci hráli s chutí a s obrovským nasazením. Hned na začátku druhé půle jsme soupeři ještě odskočili a skóre postupně navyšovali. Předvedli jsme spoustu pohledných akcí a bylo jedno, kdo je na hřišti, protože gólově se prosazovali obě čtveřice.

Všem hráčům gratulujeme k dnešnímu vynikajícímu výkonu a v sobotu se na našem hřišti rozloučíme s letošní krajskou soutěží přípravek.

Trenéři Leoš Ludvík a Milan Samek

 

Starší přípravka¨

Sestava

Sokol – Prycl, Horecký, Zámostný, Sýkora,Říha,Soukup, Bureš, Pilinsky, Phung J.,

Výsledky

FK ZNOJMO - SK Líšeň 9:3    Góly: Soukup 5x, Horecký 3x, Sokol,

FK ZNOJMO - Zbrojovka Brno 5:5    Góly: Soukup 2x, Horecký 3x

Dnešní dvojzápas jsme zvládli herně na výbornou. Kluci bojovali jako jeden muž a byl vidět obrovské nasazení chuť do hry která se projevila i na konečných výsledcích. Dne kromě kolektivního výkonu a nasazení musíme pochválit Pavlíka Sokola v brance, který předváděl vynikající zákroky.

Trenéři Martin Prycl a Kamil Horecký

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři