logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Registrační poplatky si hradí hráči, i ti na hostování

Loňská fotbalová novinka, kterou se stalo členství ve Fotbalové asociaci České republiky (FAČR), včetně zasílání přihlášek a výběru členských příspěvků, jenž každému, kdo je aktivní ve fotbalovém hnutí přineslo nezaměnitelný ID kód. Ten je od začátku letošního roku nutný pro veškeré fungování ve fotbale a je nutné tento členský příspěvek uhradit pro daný rok (nejpozději do 28. 2. 2013).

Platbu na rok 2013 je možné hradit už od 1. 1. 2013, částky jsou 100,- Kč mládež (včetně roku narození 1995) a 200,- Kč za dospělou osobu.

 

FAČR doporučuje v klubu určit jednu osobu, která bude členské příspěvky hradit a hlídat tuto agendu. V našem klubu to bude stejně jako vloni sekretář Milan Samek. Ten k tomu poznamenává:    Vedení klubu rozhodlo, že v letošním roce již nebude hradit členské příspěvky klub, ale každý hráč, trenér, či funkcionář sám! V praxi to znamená, že do 10. února je potřeba od všech hráčů v dospělých kategoriích a trenérů vybrat 200,- Kč včetně hráčů, kteří byli, jsou a budou na hostování v jiných oddílech. Je to hlavně povinnost každého hráče, aby mohl i nadále hrát, ovšem my jim prostřednictvím našeho klubu ulehčíme situaci v tom, že těm co dodají poplatek uhradíme částku v hromadné platbě a budou mít tak do ledna 2014 klid. Proto se tímto obracím na všechny naše hráče, včetně těch kteří jsou na hostování, aby mě kontaktovali na : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. či na telefonu 777 301 522 a domluvili se na předání. Pokud však některý z těchto hráčů poplatek nedodá, (popř. si sám neuhradí  Platby budou probíhat na variabilní symbol – rodné číslo člena na webových stránkách clenstvi.fotbal.cz) ) může stát, že jeho členství v březnu zanikne, hráč se stane neaktivním členem a nebude moci hrát respektive jít na další hostování, neboť ho registrační systém nepustí. Poté se bude muset znovu složitě přihlásit, čímž může zbytečně ztratit tři týdny. Proto ještě jednou opakuji, aby se mě všichni ozvali co nejdříve.

Co se týče našich mládežníků (přípravky, žáci a dorostenci do ročníku narození 1995), tak za ty to klub první fázi uhradí a následně jim bude právě o stokorunu zvýšen jarní klubový příspěvek."

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři