logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Andrea Stašková talentem roku 2018 na Galavečeru Grassroots

Andrea Stašková talentem roku 2018 na Galavečeru Grassroots

Talentem roku mezi fotbalistkami se na 17 Galavečeru Grassroots České republiky roku 2018 stala opět naše bývalá hráčka Andrea Stašková která toto ocenění převzala i minulý rok. Gratulujeme !!!!!!!!!!!!

Své vítěze už poznají ankety o nejlepší hráče a trenéry v kategoriích mládeže, ženského i neprofesionálního fotbalu za kalendářní rok 2018.

Záznam přímého přenosu najdete na serveru TVCOM.cz a záznam pak v úterý 8. ledna od 20:15 na stanici ČT Sport.  

Galavečer Grassroost

Galavečer Grassroots: David Heidenreich nejlepším starším dorostencem

Obránce italského celku Atalanta Bergamo a kapitán českého reprezentačního týmu do 19 let David Heidenreich byl vyhlášen nejlepším českým starším dorostencem za rok 2018. Ocenění se dočkal během nedělního 17. Galavečeru Grassroots fotbalu za uplynulý kalendářní rok.

David Heidenreich pomohl svými výkony výběru trenéra Jana Suchopárka k postupu ze základní fáze kvalifikace na evropský šampionát, i když poslední zápas s Chorvatskem nedohrál pro zranění. V anketě o nejlepšího dorostence za rok 2018 byl nominován společně s Tomášem Keplem z Viktorie Plzeň a Matějem Kovářem působícím v Manchesteru United.

Plzeňský mladík skončil druhý, brankář anglického celku na třetím místě.

V kategorii mladších dorostenců zvítězil útočník pražské Sparty Adam Hložek, jenž skončil minulý rok třetí. Druhý tentokrát skončil Antonín Svoboda působící v RB Salzburg, o třetí místo se podělili Jan Hellebrand ze Zlína a Lukáš Vorlický z Atalanty Bergamo, jenž anketu ovládl minulý rok.

 Talentem roku mezi fotbalistkami se opět stala hráčka Sparty Andrea Stašková, která toto ocenění převzala i minulý rok. Tentokrát ale na druhém místě skončila Eliška Sonntagová ze Sparty a na třetím místě Lucie Jelínková, která působí ve Slovácku.

Trenérem roku ženského fotbalu se za rok 2018 stal Petr Vlachovský z 1.FC Slovácko, na druhém místě skončil reprezentační kouč Karel Rada a třetí místo bral Pavel Medynský z pražské Slavie.

Mezi futsalovými trenéry tentokrát získal prvenství kouč české U19 Martin Brůna. Za ním skončil kouč futsalového „áčka“ Tomáš Neumann a trenér jednadvacítky Marek Kopecký.

Nejlepším futsalistou roku se stal Michal Seidler, hned za ním skončil Tomáš Vnuk a Radim Záruba. Talentem roku mezi futsalisty se stal Lukáš Křivánek z týmu Bazooka CF Uherské Hradiště. Na druhém místě skončil jeho týmový spoluhráč Ivan Šarközy a třetí Jan Žežulka z pražské Slavie.

Nejlepším hráčem za rok 2018 v plážovém fotbalu byl vyhlášen Filip Vyhnal.

Grassroots pamatuje také na nejlepší trenéry v mládežnických kategoriích. Mezi dorosteneckými trenéry se ocenění dočkali Zdeněk Kocman z České Třebové a Jiří Žilák za práci ve Viktorii Plzeň. Druhý jmenovaný se navíc stal před koncem roku nově trenérem české reprezentace do 20 let.

Mezi žákovskými trenéry si ocenění vysloužili Jiří Opršal z TJ Šmolovy a Oldřich Vitonský z SK Hranice.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři