logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Andrea Stašková přestupuje do Juventusu Turín

Dalšího velkého úspěchu ve své dosavadní kariéře dosáhla naše bývalá hráčka Andrea Stašková. Ta dnes přestoupila za Sparty Praha do Juventusu Turín. K tomuto obrovskému úspěchu jí gratulujeme, přejeme hodně štěstí a držíme palce, aby se jí v tomto věhlasném klubu dařilo.

Devatenáctiletá fotbalistka Andrea Stašková si vyzkouší zahraniční angažmá. Nejlepší střelkyně uplynulého ročníku české nejvyšší soutěže přestupuje ze Sparty Praha do italského Juventusu Turín. Informoval o tom web Staré dámy. Znojemská rodačka v minulém ročníku získala společně se spoluhráčkami ze Sparty mistrovský double. Stašková povedenou sezonu okořenila i vynikajícími individuálními výkony a vysokou produktivitou, které jí otevřely cestu do týmu úřadujících italských mistryň. Reprezentantka Stašková nasázela v minulém ligovém ročníku dvaatřicet gólu ve dvaceti utkáních. Nejlepší střelkyně 1. ligy žen 2018/19 se teď o podobný kousek bude moct pokus v nejvyšší italské soutěži.

Stašková hrála za Spartu od roku 2016, kam se přesunula z rodného Znojma. Na kontě má několik startů v ženské Lize mistryň, kde se před třemi lety gólově prosadila teprve jako 16. letá. V roce 2017 vedla reprezentaci do 17 let jako kapitánka na domácím mistrovství Evropy.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři