logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Podzimní hodnocení trenéra A týmu Milana Železného

Podzimní hodnocení trenéra A týmu Milana Železného

Trenér Milan Železný hodnotí podzimní část sezóny 2018

Zelzny Milan trener

Před sezónou byla naše vize v budování nového mužstva a spočívala hlavně v zapracování mladých hráčů ( dorostenců ) do mužů. Myslím, že se nám to povedlo. Zápasová vytížení a učast na trénincích byla u těchto mladíků vysoká.

Za ,,A" tým nastoupilo 12 hráčů do 20 let.

Za ,,B" tým nastoupilo 10 hráčů do 20 let.

Naše mužstvo zvládlo hlavně domácí zápasy, kluci v nich předváděli skvělé výkony. Na domácím hřišti jsme odehráli 10 zápasů včetně těch pohárových. Máme z toho 8 výher, 1 remíza, 1 prohra.

V zápasech na hřištich soupeřů se nám naopak moc nevedlo. Hrajeme venku z velkým respektem. Kluci v těchto těžkých zápasech sbírají zkušenosti.

V mužstvu je hodně mladíků, kteří letos nastoupili za muže poprvé. Venku jsme odehráli 6 zápasů a máme z toho 1 výhru, 1 remízu a 4 prohry.

Příjemným překvapením jsou výkony zkušeného Martina Vašíčka (Vašouna), který je náš nejlepší střelec. Trefil se celkem 10x - 6 gólů dal v mistrovských zápasech a 4 góly v pohárových zápasech.

Z mladých hráčů je největší talent Ota Škubal, kterému je teprvé 16 let. Dobrou výkonnost předvedli opory týmu - Vítamvás (Gološ), Železný P., (Pidra), Šťáva (Šťavík). Další náš zkušený hráč Procházka (Prochec) měl smůlu, že byl dlouho zraněný ale v posledních zápasech ukázal, že jeho výkony jsou pro mužstvo hodně důležité a patřil mezi nejlepší hráče našeho týmu. Do týmu dobře zapadli mladíci Tomáš Rehberger, Peťa Németh a Jirka Dufek. Z dorostenců podával skvělé výkony Michal Krejčí a Marek Balík, kteří se prosadili i gólově. Každy vstřelil dva góly.  Další dorostenci Vojta Lehocký a Pavel Havliš byly součástí našeho kádru a vždy když dostali příležitost tak nezklamali. Pavel Havliš si dal i premiérový gól za muže proti Únanovu.

Naši brankáři Vítamvás (Gološ), Kotáb (Herda), Rehberger M., (Mára), Čech (Peťa) vytvořili mezi sebou dobrou partu a to je důležité pro celý oddíl.

Dále musím připomenout i kluky, ketří s námi jezdili na zápasy i když toho moc neodehráli, patří jím za to obrovský dík Kafka (Jacek), Pavlík (Radys), Cileček (Cilda), Benda (Bendík), Bálka (Mára), Samek (Honzík), Kubále (Dan), Pěnkava ml.(Pěna) a Poláček (Drda), který vstřelil i důležity gól na 2:0 proti Moravskýmu Krumlovu.

Zvláštní poděkování a obrovská poklona patří Milanu Samkovi - 46 let. Sam s námi absolvoval a nastoupil do všech mistrovských a pohárových zápasů - celkem jich bylo 16. Klobouk dolů před tímto hráčem. Je skvělé, že i ve svém nabitém programu si najde čas na týto zápasy, v kterých ještě patří k oporám týmu. Tento borec svým přístupem předává všem klukům obrovské zkušensti jak na hřišti tak i mimo něj. V kabině společně s Pidrem, Vašounem, Šťavíkem, Gološem, Prochecem patří mezi lídry tohoto mužstva.

Na závěr musím říct, že jsme vytvořili partu kluků, kteří táhnou za jeden provaz. Máme tady 4 mužstva - A,B,C a Dorost. Kluci i trenéři mezi sebou komunikují a to je pro budoucnost fotbalu FK Znojmo velmi důležité. Někdy se zápasy hrají zaroveň ve stejný den tak je potřeba se na tom všem domluvit. No prostě tak jak jsme to teď začali tak v tom pokračovat i nadále. Musíme si ale uvědomit abychom tu náročnou trenérskou práci dělali hlavně pro klub a ne jenom sami pro sebe.

Chtěl bych poděkovat celému realizačnímu týmu - trenérovi B mužstva Kalinovi (Kaldovi), mému asistentovi Jirkovi Samkovi (Samovi) a kustodovi obou týmu Honzovi Lattnerovi (Laťasovi), kteří odvadí neskutečný kus práce v tomto klubu. Díky patří i trenérům dorostu Danovi Ondrovi a Danovi Kubálovi, že kluky chystají z mládeže do mužské kategorie. Dík patří divákům, kteří nám fandí a podporují nás.

Úplně na závěr bych chtěl poděkovat prezidentovi klubu Laďovi Berkovi a správci hřiště Tomášovi Pěnkavovi za velmi dobrý servis . Jedná se hlavně o cestování na zápasy autobusy a hlavně podmínky k trénování (obě dvě travnaté plochy).

Přeji vám všem klidné svátky a šťastný Nový rok 2019, pohodu v osobním životě a hlavně pevné zdraví a hodně sportovních úspěchů.

Trénovat začnem na konci ledna. Napišu všem sms.

Milan Železný

Statistiky:

  • ,,A" mužstvo - 6. místo - 20 Bodů, 6 výher, 2 remízy, 5 proher - Skóre : 25:20
  • ,,B" Mužstvo - 6. místo - 20 Bodů, 6 výher, 2 remízy, 5 proher - Skóre : 28:27

Střelci ,,A" (Celkem: 25 branek)

  • Vašíček - 6
  • Železný P. - 5
  • Németh - 4
  • Procházka , Balík - 2
  • Krejčí, Pavlík, Havliš, Šťáva, Poláček, vlastní - 1

Střelci ,,B" (Celkem 28 branek)

  • Černý - 5
  • Kubále - 4
  • Németh, Cileček, Pěnkava ml. -3
  • Obůrka, Pavlík, Paseka - 2
  • Vašíček, Bálka, Kafka Jacek , Wrana - 1

Nejlepší účas na trenincích (celkem 35 tréninků):

  • 1. Balík - 31
  • 2-3. Rehberger T., - 30
  • 2-3. Havliš - 30
  • 4. Kubále - 29
  • 5. Železný P. - 27

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři