logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Hodnocení jarní části sezóny trenérem Milanem Železným

Hodnocení jarní části sezóny trenérem Milanem Železným

Hodnocení jarní části sezóny a shrnutí celé sezóny 2018/2019

Po kvalitní zimní přípravě, v které jsme sehráli několik kvalitních zápasů se nám vstup do jarní sezóny moc nepovedl. Z prvních 7 zápasů jsme získali pouze 4 body a to za 4 remízy. Proto jsme se také ocitli v pásmu ohrožených týmů sestupem. Další kola už se nám začalo dařit a s posledních  6 kol jsme získali 15 bodů - 5 vítězství a pouze 1 prohra. Nejlepší naše utkání bylo doma s prvním mužstvem tabulky (Želešice). Proti Želešicím jsme uhráli cenný bod a tento výsledek nás povzbudil do dalších utkání. Sezónu jsme zakončili vysokým vítězstvím na hřišti Šatova, kterému jsme nastříleli 7 branek a pouze jednou inkasovali. Vynikající formu v posledních zápasech měl náš kapitán Martin Procházka a byl naším hlavním a hlavně rozdílovým hráčem. Střelecky se dařilo našemu útočníkovi Petru Némethovi, který nastřílel 13 branek. Spolehlivě chytali oba naši brankáři Luboš Vítamvás a Tomáš Kotáb. Zkušení hráči ( Petr Železný,Pavel Šťáva a Martin Vašíček) byly pro tento tým složených z mladých hráčů velkýma oporama. Ze střední generace se dá vyzdvihnout výkony Kuby Kafky a Jirky Dufka ale bohužel oba dva měli letos smůlu na zranění. Z mladých hráčů udělali obrovský pokrok Tomáš Rehberger,Marek Balík,Vojta Lehocký a Michal Krejčí. Svými výkony se vyrovnali zkušeným hráčům a byli tahouni tohoto týmu. Největším objevem této sezóny jsou dva mladíci Ota Škubal (17 let) a Vašek Morkus (16 let), když nastoupili nebyla na nich vidět žádná nervozita a jejich výkony byly kvalitní.

Na závěr bych chtěl říct, že náš cíl před sezónou byl stabilizovat kádr a zabudovat mladé hráče do mužské kategorie. V tabulce jsme se chtěli pohybovat do 6 místa, které se nám nakonec podařilo získat díky vítězství v posledním kole. V nové sezóně si přeji aby tento tým zůstal pohromadě a chci se pokusit atakovat přední pozice tabulky a aby kluci pokračovali v kvalitních výkonech tak jak v závěru této sezóny.

Poděkovat bych chtěl hráčům, kteří ikdyž toho moc neodehráli tak kdykoliv byli osloveni tak jeli s námi. Ze zkušených hráčů to byl ( Milan Samek,Dan Kubále,Drda,Mara Bálka,Libor Benda ) a z mladých hráčů ( Michal Wrana,Milan Železný ml.,Šimon Servít a Štěpán Vystrčil ). Ještě bych se vrátil k jednomu hráči, který tady nebyl jmenován a tím je mladík Pavel Havliš. Pavel odtrénoval podctivě zimní přípravu a odehrál asi 5 prvních kol ale bohužel se mu vrátilo staré zranění ( rameno ). Momentálně je po operaci a já i celý klub si přejeme aby se brzo uzdravil a vrátil se na náš trávník co nejdříve, hlavně aby jeho rameno bylo v pořádku. Hodně štěstí a brzké uzdravení Pavle. Na závěr dík patří celému realizačnímu týmu tak jak funguje (Honza Lattner,Kalimero a Samek Jiří). Poslední díky patří prezidentovi klubu Laďovi Berkovi a sekretáři Milanu Samkovi za vytvoření podmínek v této soutěži. Přeji všem hezkou dovolenou a načerpáni hodně sil do nové sezóny, která začína 10.srpna  - 11.srpna.

Plán letní přípravy zašlu sms. S pozdravem tréňa Želi M.

Sezóna 2018/2019

,,A" mužstvo

Podzim   6-2-5      25:20     20 bodů

Jaro       5-4-4      32:24     19 bodů

Celkově  6. místo 11-6-9    57:44  39 bodů

Nejlepší střelci ,,A"

Németh Petr             13 branek

Vašíček Martin         10 branek

Procházka Martin      8 branek

 

,,B" mužstvo

Podzim    6-2-5       28:27     20 bodů

Jaro        5-1-7        43:48     16 bodů

Celkově : 8. místo 11-3-12     71:75     36 bodů

 

Nejlepší střelci  B týmu

Pěnkava Tomáš ml.   12 branek

Kubále Daniel           10 branek

Černý,Németh,Balík    5 branek

 

 

Nejlepší účast v trénincích (78 tréninků)

Balík Marek              66 treninku

Rehberger Tomáš     65 treninků

Šťáva Pavel              62 tréninků

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři