logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3. kolo Havraníky - FK Znojmo C 1:1 (1:1)

Gól: Rohák

Sestava a hodnocení utkání

Kotáb, Pavlů, Holzbauer, Doválel, Truhlář, Pavelka, Klaška, Svoboda, Dočekal, Kalina, Raška, Benda, Skopal, Trochta, Náprava, Čech

Věděli jsme že zápas v Havraníkách bude těžký,koneckonců jako vždy.Tento zápas ale předčil veškeré očekávání.Ve čtvrté třídě, kde si jdou chlapi zahrát fotbal hlavně pro radost a zpestření víkendu, dokáže rozhodčí pokazit všem celý den. Nad tím co předvedl starý Svoboda z Pavlic zůstává rozum stát. Nejen že byl zápas veden jednostranně, tento "pan rozhodčí" se ještě klukům vysmíval, ubohost. Dále je pravdou že pokaždé, když nás pan Svoboda pískal v rámci našeho okresu (B a C tým) tak se mu zápas tak nějak nepovede a je jedno, zda je hlavní nebo čárový. Navíc je divné že všechny chyby co v zápase udělá a při kterých se zrovna splete tak pokaždé v náš neprospěch. To by na úvod bylo asi vše k nejlepšímu aktérovi nedělního utkání. Teď, ale zpět k zápasu. Již při nástupu na hřiště jsme zjistili, že hrát na parkovišti u Kauflandu by bylo daleko pohodlnější, protože by byl terén rovnější a hlavně měkčí.Ale s tímto problémem se musela vyrovnat obě mužstva. Začali jsme poměrně dobře brzy jsme se ujali vedení po pěkné kombinaci kdy Rohák z vápna střelou k tyči otevřel skóre. I nadále jsme měli převahu, jen to zakončení nám moc nešlo a vzhledem k terénu se ani nedivím. Soupeř vyrovnal z ojedinelé standardní situace, kdy po naší chybě dával gól do prázdné brány. Poté již měl utkání pevně v rukou rozhodčí. Po jeho skvělém výkonu se ke konci poločasu téměř strhla bitka a moc nechybělo, aby chytl také jednu. Po uklidnění emocí se druhá půle odehrávala vlastně jen z povinnosti. Přesně jak kluci odhadli, nám nasázel několik žlutých a zápas skončil téměř bez nervů remízou. Po zápase ještě bezkonkurenčně "nejlepší hráč" soupeře Obšusta nasadil všemu korunu tím,že si odmítl podat s ruku s jediným naším hráčem. Bez poznámky. Jediné pozitivum bylo, že to všichni přežili bez zranění. Poděkování Mandelkovi za výborný iontový nápoj z hroznů. Příště to bude chlapi určitě opět zábava!!!

Ohlasy:

Kadla: Přemo ty jsi toho borce přejel jako parní válec

Přema: Já mám depréze. Nedělní depréze

Jéňa: Kdyby tam leželo hovno, tak jsem ho vyměnil Svobodovi za píšťalku

Herda: Kempo skvělý zákrok, mám se ještě co učit (Kempa po jedné ztrátě a pádu ukázkově stáhl míč do náruče)

Kadla: Děkuji panu Svobodovi za krásné zpestření neděle. Fakt se mu to moc povedlo! Pískal famózně na obě strany, je až neskutečné, že se za padesát let své rozhodcovské kariéry tak náramně zlepšil. Havraníky a FK Znojmo mu moc děkují. Doufám, že to Vaše fantastické pískání Vám vydrží ještě mnoho let.

Ostaní: Připojujeme se k tomuto přání a držíme palce do Vaší další, nekonečné kariéry. Již teď se těšíme na další setkání.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři