logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3.kolo FC Medlánky - FK Znojmo st.žáci 2:2 (2:1)

Góly: Veselý,Rytíř,

Sestava a hodnocení

Prycl M.,Rybníček,Dvořák,Vojtěch,Mareček,Hellinger,Procházka,Gazsio,Hýbler,Veselý,

Krontorád M+M,Lichevník T.,Rytíř,Balada,Tejkal,

Dnešní zápas jsme opět začali výborně, hned ve 3. minutě jsme šli do vedení po pěkné akci kterou zakončil pěknou střelou Marťas Veselý a připsal si první gól v kategorii st.žáci, gratulujeme 0:1. Poté byla hra s obou stran vyrovnaná gól však padl až v 19. minutě kdy se prosadil soupeř 1:1. Trochu jsme bojovali s terénem, na UT nás balón tak neposlouchal jak na naší trávičce na FK. Když už se zdálo,že bude poločasová remíza náš brankář Rybňa musel vyběhnout do souboje, který rozhodčí přísně potrestal pokutovým kopem, nic moc v 35.minutě, soupeř jej s přehledem proměnil a šli jsme na přestávku 2:1.

V přestávce jsme kluky nabádali , aby hráli dále svoji hru a přidali na důrazu. Zápas dále probíhal se šancemi na obou stranách hřiště, nám se v 55. minutě podařilo vyrovnat po dlouhém autu od Máry Proch., který prodloužil hlavou Táďa balon propadl k Ondrovi a ten střelou z malého vápna vyrovnal 2:2. Oba týmy mohly vítěství strhnout na svoji stranu (šance byly) ,nepodařilo se a vzhledem k průběhu zápasu remíza je spravedlivá.Kluci podali opět velmi kolektivní výkon a je pozitivní, že jsme podruhé v druhé půli ještě přidali na výkonu a dokázali urvat bodík. Pochvalu zaslouží celý tým, obrana v druhé půli za nulu vzadu, výborně.Vyzdvihnout musím výkon Vojty, který spolu z Dvořkou skvěle diriguje zadní řady, záloha s útokem také jede na plné obrátky.

V úterý 4.9.2018 v 17:45 hod., nás čeká další zápas proti týmu TJ Sokol Pohořelice kterému se v letošní sezóně nedaří, nic však nesmíme podcenit. V tomto zápase bychom rádi zapojili také více kluky ,co zatím nejsou tolik vytížení, snad se počasí umoudří a dovolí nám hrát.

Trenéři: Hellinger, Prycl,Rytíř,

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři