logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2 a 3 kolo dohrávek mladších žáku FK Dívky

V pondělí 10.9.2018 měl náš dívčí tým na programu odložený zápas proti týmu z Dobšic. V úterý 11.9.2018 odehrál náš dívčí tým FK ZNOJMO další odložené utkání na domácím hřišti proti týmu z Hevlína.

Výsledky sestavy a hodnocení

2.kolo FK Znojmo DÍVKY - Dobšice 1:14 (0:9)

Gól: Veselá Jana

Sestava: Šinoglová,Lavingrová- Arndt,Tisoňová,Kučerová,Košická,Kapaňová,Sáblíková,Čaňková P.,Urbánková,Železná,Veselá,Marečková,Čaňková K.,Langmannová,Pavelčíková.

I dnes na holky čekal těžký soupeř z Dobšic.Z počátku si holky vytvořily pár pěkných šancí,ale zakončení se nám nedařilo.Pak už nás soupeř začal přehrávat.Holky se ještě pořád na hřišti hledají a nedaří se jim držet si spoluhráče.Několik šancí měla Bára Sáblíková ,ale šance na skórování nevyužila.Jediný náš gól vstřelila Janča Veselá.Dnes musíme vyzvednout hru Lucky Kapaňové,která dnes byla nejlepší obránkyní na hřišti. V útoku naopak musíme vyzvednout naši novou hráčku Zuzku Kučerovou,která předvedla skvělé nasazení a bojovnost a také se dostala do několika šancí kdy šla sama na bránu. Hned v úterý nás čeká další odložený zápas s Hevlínem.Věříme že se holky budou i nadále zlepšovat a že kladné výsledky se brzy dostaví.

Trenéři: Veselá,Kučma,Železný.

3.kolo FK Znojmo DÍVKY - Hevlín 2:3 (2:2)

Góly:Veselá,Železná

Sestava a hodnocení

Sestava: Lavingrová,Šinoglová-Arndt,Kučerová,Košická,Kapaňová,Sáblíková,Čaňková P.,Urbánková,Železná,Veselá,Marečková,Čaňková K.,Langmannová,Pavelčíková.

Dnešní zápas byl tím nejlepším co jsme dosud odehráli.V některých situacích měli holky svojí bojovností navrch.Vytvořily jsme krásné akce po kterých padli i pěkné góly.Jako první se trefila Janča Veselá.Druhý pěkný gól po vstřelení rohu vstřelila Natálka Železná.Soupeř měl v týmu jednoho hráče který nám nejvíce zatápěl, a dal nám dva góly. Naše skvělá záloha Denča Marečková a Kiki Čaňková odvedli perfektní výkon,kdy tohoto hráče odstavovali od míče.Poločas skončil 2:2. Ve druhé polovině jsme si vytvořily i více gólových šancí,ale zakončení se nám nedařilo.Soupeř nám ale pronikl do naší obrany a po dorážce kdy naše gólmanka míč vyrazila před sebe ,se jim podařilo skórovat.Holky bojovali ze všech sil a bylo na nich vidět že chtějí vyrovnat.Bohužel několik tutovek jsme neproměnily . I tak si dnes zaslouží všechny hráčky velikou pochvalu,za jejich bojovnost a touhu po vyrovnání.Skvěle opět v obraně odehrála Lucka Kapaňová,která snad odehrála nejvíce minut na hřišti a její skvělé zákroky v obraně nás trenéry opravdu moc těší.

Po zápase je tribuna plná diváků odměnila zaslouženým potleskem.

Rodičům děkujeme za skvělou atmosféru a fandění !!!!!!!

Trenéři Veselá,Kučma,Železný.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři