logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1.Kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích

V neděli 25.11.2018 začala prvním kolem halová liga mladších žáků v Ivančicích. Na turnaji máme dva týmy. Tým mladších žáků a dívčí tým. V prvním kole se utkaly naše dva týmy mezi sebou a dále změřili své síly proti Dobšicím a Bosonohám. Kluci svá utkání zvládli herně i výsledkově dobře. Děvčata se na turnaji musela vyrovnat s marodkou a zaskočit tak musela ročníkově mladší děvčata, která i přesto na turnaji zanechala velmi dobrý dojem.

Sestava,výsledky a hodnocení

Tým FK Znojmo mladší žáci

Sestava

Kaidl L -,Sykora M ,Vystrčil J ,Stancl P, Brzobohatý M, Tejkal I , Horecký T, Vyroubal A,  Matoušek M.

Výsledky

FK Znojmo - FK Znojmo Dívky  8 : 0    Góly - Tejkal 2, Horecký 2, Vyroubal 2, Štancl , Matoušek.

FK Znojmo - Sokol Dobšice   6 : 2    Góly- Tejkal 3 ,Horecký , Brzobohatý , Matoušek .

FK Znojmo - Bosonohy 5 : 5      Góly - Tejkal 2,Horecký , Vyroubal , Vystrčil .

V prvním kole halové ligy kluci předvedli velmi dobrý kolektivní výkon a jako trenéři jsme spokojeni s předvedenou hrou a nasazením.

Trenéři Kamil Horecký a Petr Štancl

 

FK Znojmo dívky

Sestava

Lavingrová,Šinoglová-Veselá,Marečková,Čechová,Kučerová,Langmannová,Sáblíková,Kapaňová.

Výsledky

FK ZNOJMO DÍVKY - FK ZNOJMO KLUCI 0:8

Hned v úvodu nás čekaly kluci z našeho klubu.Holky začali trošku bojácně a hned v úvodu nás kluci překvapily rychlými góly.Hala je pro některé velkou novinkou a bylo vidět že rozdíl ve výšce a věku bude znát. Holky ale jak je u nich známo ,nevypouští žádný zápas ani za nepříznivého stavu.Hráli jsme hlavně kombinačně a kluci naopak využily rychlých brejků.Několik šancí měla Janča ,ale štěstí chybělo.

FK ZNOJMO DÍVKY - BOSONOHY 0:7

Druhý zápas byl už zase o něco lepší,opět my hráli kombinační hru na nahrávky a soupeř měl rychlejší akce dopředu,a využíval našich chyb.Holky hráli opravdu s velkým nasazením a také diváci z tribun jim velmi fandily.Několik šancí jsme neproměnily,i tak se holky nemají za co stydět.Po zápase byly odměněny hlasitým potleskem.

FK ZNOJMO DÍVKY - DOBŠICE 3:4    Góly: Veselá 3

Třetí zápas byl tím nejlépe odehraným z dnešního kola.Holky chtěli dát alespoň jeden gól.A jejich snaha a fotbalové srdce,které do dnešních zápasů dali byly neuvěřitelné.Dobšice nám dali dva rychlé góly,ale holky se nechtěli vzdát.Předvedli neuvěřitelné fotbalové akce kdy Janča Veselá a Deniska Marečková byly hvězdami na hřišti .Předvedli krásné kombinační akce, které zakončily třemi krásnými góly .Ocenily to i diváci,kteří nás sledovali z tribuny a hnali nás kupředu.Do konce poslední minuty za stavu 3:3 zbývalo asi 30 vteřin a my bohužel neudržely remízu a po chybě v obraně jsme inkasovali čtvrtý gól.

Dnešní první kolo jsme všem ukázali,že i holky umí hrát a bojovat.Odvedli jsme výbornou práci jak v útoku tak v obraně.Koho musíme vyzvednout jsou naše fotbalová dvojčata Janča a Denča, a v obraně Gabču Langmannovou,která svojí bojovností předvádí neuvěřitelné výkony.V bráně nás mile překvapila Alča Šinoglová,která nás několikrát svým výkonem dostala do přečíslení a byla další hráčkou v poli. Také musíme pochválit naše benjamínky nejmladší hráčky Kačenku a Zuzku ( roč.2009),které se nebojí hrát s o tři roky staršími spoluhráči.

Děkujeme rodičům za dovoz hráček na zápasy a za skvělou atmosféru !!!!

Trenéři Pavel Kučma a Jiřina Veselá

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři