logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Starší přípravka první na turnaji v Oslavanech

Starší přípravka první na turnaji v Oslavanech

V sobotu 15. 6. 2019 se náš tým starší přípravky zúčastnil posledního turnaje sezóny 2018/2019 v Oslavanech. Tento tradiční turnaj na konci sezóny jsme absolvovali již po několikáté. Letos se nám podařilo turnaj ovládnout s úžasnou bilancí 9 výher při skóre 42:7.

Zasloužené 1. místo. GRATULUJEME!!!

Sestava, výsledky a hodnocení turnaje

 

Turnaje se zúčastnilo celkem 18 mužstev, které byly rozděleny do tří skupin. Hrálo se systémem 5 + 1 a hrací doba činila 1 x 12 minut. Po odehrání základních skupin se týmy rozdělily opět do tří skupin dle výsledků skupin základních.

Sestava

Ludvík Matyáš - Vašíček Nicolas, Zámostný Ondřej, Železný David, Železná Natálie, Varga Patrik, Vyroubal Adam, Papoušek David, Pilinszki Matěj, Pilinszki Patrik

Výsledky základní skupiny

FK Znojmo - Stařeč "A"   2:1     

 Góly: Železný 2.

V prvním zápase jsme měli velice pomalý rozjezd do turnaje a postupně se seznamovali s poměrně úzkým hřištěm.

FK Znojmo - Tuřany   9:0     

 Góly: Zámostný 2, Železný 2, Vyroubal 2, Železná, Varga, Vašíček.

Ve druhém zápase jsme předvedli nejvyšší výhru na turnaji. Soupeř neměl šanci a téměř jsme mu nepůjčili míč

FK Znojmo - Žabčice   5:1     

Góly: Vyroubal 2, Vašíček, Zámostný, Varga.

Dostali jsme se na vítěznou vlnu. Předvedli jsme několik pohledných akcí a přehráli soupeře, který na turnaji prohrál pouze jednou a to s námi.

 FK Znojmo – Hrotovice  5:1     

Góly: Vyroubal 2, Železný, Papoušek, Zámostný.

Další zápas končil stejným skórem. Definitivně jsme si pojistili postup do finálové skupiny.

FK Znojmo – Křoví  5:1     

Góly: Vyroubal 2, Železná 2, Železný.

Poslední utkání skupiny bylo proti dosud nejhoršímu týmu. Hráči k zápasu přistoupili nekoncentrovaní a mysleli, že to půjde samo. Po zvýšeném hlasu na střídačce ale začali konečně předvádět svoji hru.

Základní skupinou jsme se řítili nezastavitelně. Po zásluze jsme se probojovali do skupiny finálové, kam postoupily celky z prvních a druhých míst základních skupin.

 Výsledky finálové skupiny

FK Znojmo – Tasovice   4:1     

Góly: Železná, Železný, Vyroubal, Vašíček.

V prvním utkání finálové skupiny jsme narazili na soupeře, který dosud neprohrál a neinkasoval žádný gól. Koncentrace na utkání byla maximální. První gól padl z rohového kopu Natálkou a vzápětí druhý přesnou bombou v podání Davy. Třetí po krásné kličce Adama a střelou levačkou do horního rohu branky. Skóre zápasu uzavřel Niky, který do tohoto utkání nastoupil s menším zraněním.

FK Znojmo - Veverská Bítýška  5:1     

Góly:  Vašíček 2, Železná, Vyroubal, Zámostný.

Opět výsledek 5:1. Tři branky jsme střelili hlavou po pěkných akcích.

FK Znojmo - OFS Třebíč dívky  4:1     

Góly: Železná, Železný, Vašíček, Zámostný.

Předposlední zápas turnaje jsme odehráli proti jedinému dívčímu týmu na turnaji a nutno dodat, že děvčata nám nedali nic zadarmo. Celý turnaj hráli velmi obětavě a neměli na střídání žádného hráče. V tomto zápase jsme zároveň měli hodně nevyužitých brankových příležitostí a to i díky soupeřově brankářce. 

FK Znojmo - Zbraslav  3:0     

Góly: Vašíček 3.

Poslední zápas turnaje jsme zvládli bravurně. Celý tým hrál kompaktně a soupeře téměř k ničemu nepustil. A když už vzniklo okénko, tak to Maty v bráně vyřešil.

Úžasná bilance 9 výher při skóre 42:7. Zasloužené 1. místo. GRATULUJEME!!!

Obrovská gratulace celému týmu za předváděnou hru během celého turnaje. I v tomto velmi horkém dni dokázali všichni hráči pracovat na 100%. Odměnou všem byl krom potlesku ostatních mužstev i obrovský putovní pohár a ještě pohár pro vítěze tohoto ročníku.

Trenéři: Leoš Ludvík, Petr Železný.

Závěrem bych ještě poděkoval celému týmu starší přípravky za letošní velice úspěšný fotbalový rok. Úspěšně jsme bojovali se dvěma týmy v okresní soutěži. V zimě jsme odjeli několik turnajů, na kterých jsme ukázali naši sílu a dokázali předvádět velmi pohlednou hru plnou krásných gólových akcí. Ve dvou podzimních kolech celorepublikového turnaje Ondrášovka cup jsme si po dvou celkových vítězstvích vybojovali účast v jarním finále U10 ve Vysokém Mýtě, kde jsme si toto 3 denní klání všichni náramně užili a nastupovali proti top fotbalovým akademiím. Nesmím zapomenout ani na krajskou soutěž přípravek, kterou jsme taktéž zvládli na výbornou a to pouze s jednou prohrou na podzim a jednou na jaře. 

Za výbornou trenérskou práci děkuji i kolegům Přemkovi Skopalovi, Petru Železnému a v neposlední řadě i Milanu Samkovi, který ač má pod sebou několik kategorií, tak nám vždy dokázal vyjít vstříc, poradit i pomoci. Nelze opomenout ani prezidenta klubu pana Berku, který pro nás zajišťuje maximální komfort na všech frontách, ať už je to vybaveností pro tréninkové jednotky nebo například zajištěním autobusové dopravy atd.

Závěrem ještě jedno poděkování a to našemu hráči ADAMU VYROUBALOVI, který po 6ti letech opouští náš oddíl a směřuje svoji fotbalovou kariéru mnohem výše. Adam byl vždy rozdílový hráč, neúnavný dříč s vytříbenou technikou a v kolektivu velmi oblíbený. Svým přístupem dokázal motivovat i další spoluhráče k lepším výkonům a nám trenérům dělal svojí fotbalovostí jen radost. Hodně štěstí Áďo. 

Leoš Ludvík

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři