logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Minipřípravka na turnaji

Minipřípravka na turnaji

V sobotu 11.5. proběhl na hřišti 1.SC Znojmo turnaj minipříravek kterého se zúčastnil i náš klub.

Sestava a hodnocení

Sestava

Barták Roman – Fendrich Lukáš, Šuhajda Richard, Voldřih Šimon, Lukáš Ngu, Schuh Teodor, Barák Jaromír, Dvořák Jakub, Svoboda Šimon, Tamarka Garajová,

 Dnes se náš tým minipřípravky ročník 2013 a mladší  poprvé zúčastnil většího venkovního turnaje. Zde jsme se premiérově seznamovali s velkými brankami, auty, obraným a útočným postavením a dalšími fotbalovými věcmi. Tento fakt byl znát hlavně na výsledcích našeho týmu, který však tak jak to má v těchto kategoriicíh být nebyl prioritou. Postupně jsme se 2x utkaly s týmy SC Horn, 1.SC Znojmo a Líšeň Brno. Jsem moc rád, že i přes více inkasovaných branek jsme v každém utkání dokázali vstřelit minimálně jeden gól a v každém následujícím zápase se naše gólové trefy navyšovaly. Radost ze hry a zápal do všech utkání byl enormní a to byl hlavní důvod dnešního turnaje. Za velké nasazení obdrželi všichni aktéři sladkou odměnu a hlavně krásné medaile za snahu.

Chtěl bych touto cestou poděkovat dvojici trenérů z 1.SC Znojmo Fránek - Balta za velmi dobře organizovanou akci pro děti, kterou si všichni skvěle užili. Poděkování patří Všem našim rodičům za fandění,trpělivost a podporu svých ratolestí.

 Trenéři   Milan Samek - Mariana Garaj,

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři