logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Semifinálové kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích

Semifinálové kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích

V neděli 3.2.2019 odehrál dívčí tým předposlední semifinálové kolo halové ligy  v Ivančicích. Tentokrát se holky utkaly s týmy SK Slatina, RAFK Rajhrad, SK Žebětín.

Sestava, výsledky a hodnocení

 

Lavingrová , Šinoglová - Veselá , Suchá , Sáblíková , Marečková , Čechová , Kučerová , Kapaňová , Urbánková.

FK ZNOJMO DÍVKY - SK SLATINA    0:7

V prvním zápase se holkám nedařilo, dělali jsme dost chyb v obraně a dávali šance soupeřům dost lacině. Holky, si nedostupovali hráče, tak jak by měly a soupeři nás za to potrestali gólem. Hned v úvodu došlo k nešťastnému zranění Janči Veselé, která z blízkosti dostala míčem do obličeje a chvíli se holky bez ní museli obejít. Výborně zde zaskočila Katka Čechová, která byla nasazena více minut v poli a zvládla to velmi dobře. Protože jsou holky ale bojovnice. Za chvíli jsme byly opět v plném počtu. Naštěstí zranění nebylo tak vážné. Holky se popraly o každý míč, ale na soupeře nestačily.

FK ZNOJMO DÍVKY  -  RAFK  RAJHRAD    1: 5  Gól: Suchá

Do druhého zápasu už se holky lépe koncentrovaly a předváděly velice pěkné akce, ale štěstí v zakončení nám chybělo. Měli jsme několik šancí, ale nevyužili jsme je. Jedinou šanci se nakonec po krásně sehrané akci  Veselá - Suchá  trefila naše nová hráčka Katka Suchá. Ta bohužel v konci zápasu  utrpěla také  zranění v podobě zranění palce u nohy kdy ji soupeř šlápl na nohu. Ta už do konce zápasu do hry nenastoupila. Jinak to byl velice pěkně odehraný zápas.

FK ZNOJMO DÍVKY - SK ŽEBĚTÍN      2:4     Góly: Čechová, Veselá

Třetí zápas se holkám povedl herně nejlépe. I když jsme hráli převážně na polovině soupeře, výsledkově jsme  prohráli po chybách v obraně. Spousta šancí zůstala nevyužita, soupeř naopak naše chyby trestal. Holky ale byly v takové euforii, že i ony chtěli dát gól a to se jim také povedlo. Po krásné akci, která byla ukázková  se trefila  po přihrávce Jany Veselé nejmenší hráčka  Katka  Čechová. Další gól přidala Jana Veselá. V tomto zápase holky předvedli, že umí hrát fotbal a byly za své výkony odměněny velkým potleskem diváků. Pochválit musíme Katku Suchou, která i přes bolest palce po zranění z minulého zápasu odehrála celý zápas.

Dnes musíme vyzvednout v bráně Alču Šinoglovou, která výborně četla hru.V obraně dnes výborně odehrála Lucka Kapaňová a v útoku Janča Veselá a Katka Suchá. Holky dnes bojovaly statečně a i přes některá zranění ,které  utrpěly dvě naše hráčky jeli ve svém tempu až do konce.Chválíme samozřejmě celý tým, za předvedenou hru.

Děkujeme rodičům za dovoz hráče a za skvělé fandění !!!!

Trenéři  Pavel Kučma  a Jiřina Veselá.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři