logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Mezinárodní turnaj dívek WU13 v Hodoníně

V neděli 28.4.2019 se naše děvčata z FK ZNOJMO  zúčastnily turnaje dívčích týmů.Turnaje se zůčastnilo 6 týmů 1. FC  Slovácko, SDM Domino Bratislava, FK Senica,  MFK Vítkovice, FK Znojmo, FK Hodonín.

Sestava, výsledky a hodnocení

 

Děvčata odehrála 5 zápasů plus 1 zápas o umístění.

FK ZNOJMO DÍVKY -  MFK VÍTKOVICE      0:1

FK ZNOJMO DÍVKY - 1.FC SLOVÁCKO      0:1

FK ZNOJMO DÍVKY -  FK SENICA                 0:1

FK ZNOJMO DÍVKY  - SDM DOMINO BRATISLAVA    0:2

FK ZNOJMO DÍVKY  - FK HODONÍN    0:1

O 5. - 6. místo

FK ZNOJMO DÍVKY - FK HODONÍN  0:0    ( NA PENALTY  1:2)   PENALTA - Veselá Jana

Turnaj byl velice kvalitně obsazený. Náš tým měl v turnaji nejmladší hráčky, ale v poli to nebylo vůbec znát. Holky bojovali s velkou chutí  o proti starším děvčatům.Pro některé to byla těžká zkouška, protože zápasy se hrály prakticky rychle za sebou. Tady se ukázala naše fyzička a výdrž na hřišti. Nikdy to nevypadalo že by nás soupeřky nějak přehrávaly, naopak hra byla vyrovnaná jen soupeřky se dokázaly prosadit a dát nám gól.Někdy to byly góly laciné, kdy jsme se dopustily chyb v obraně . Bohužel   stav  0:1 nás provázel  skoro ve všech zápasech.Do bojů o postupové místo jsme hráli s FK Hodonínem. Poslední zápas byl tím nejlepším, co holky odehrály. Ač už byly hodně unavené do tohoto zápasu daly své poslední síly. Stav skončil 0:0 a tak došlo na penaltový rozstřel.  Na penalty se postavily Janča Veselá, Kačka Čechová a Barča Sáblíková. Jedinou penaltu proměnila Janča Veselá. Soupeřky daly penalty dvě. Holky skončily na krásném čestném  6.místě. Dnes musíme pochválit Barču Sáblíkovou,  která jako naše kapitánka a stoperka odehrála pouze s jedním střídáním a je velikou oporou svému týmu. V záloze pak Janču Veselou , Kristýnu Čaňkovou a v obraně Lucku Kapaňovou. Pochvala ale patří samozřejmě všem.Pro holky to byla veliká zkušenost. V bráně musíme pochválit i gólmanky Alču Šinoglovou a Julču Lavingrovou, které okusily i penaltový rozstřel.

Veliké díky patří našim rodičům a fanouškům v jednom.Podporovali nás z tribuny a děvčata to hnalo skvěle dál,děkujeme !!!!!  Naší paní zdravotničce děkujeme za ošetření drobných zranění hráček. Jako trenéři jsme velice spokojeni s výkonem našich hráček  i když je pořád co zlepšovat, dnes jsme na ně právem hrdí.

Trenéři : Kučma ,Veselá , Lavingr ,zdravotnice Ludmila Škrabalová.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři