logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

16.kolo FK Znojmo B – FC Moravský Krumlov B 2:0 (2:0)

Branky: 27´Černý, 41´Németh

Sestavy a hodnocení utkání:

FK Znojmo B:

Kotáb – Kafka Jakub(55´Poláček), Kalina, Doubek – Rolník, Bálka, Šťáva, Kafka Jan(69´Benda) – Németh, Železný(73´Pavlík), Černý

FC MK B:

Kohout – Klodner, Hlučil, Vystrčil(53´Kabelka), Machotka, Číhal, Kolegar, Sobotka, Sláma, Pelikán, Schwarz

Viděli jsme dnes vynikající utkání, hrané ve velkém tempu a s obrovským nasazením. Do zápasu lépe vstoupili hosté, byli prvních 20 minut pohyblivější a přesnější. My jsme se nedokázali dostat do hry. Naštěstí jejich převaha byla „jalová“, nepustili jsme je žádné šance a sami jsme zahodili obrovskou tutovku Rolníkem. Chybělo nám větší nasazení, nechtěli jsme tolik běhat a proto jsme za soupeřem zaostávali. Naštěstí jsme se skvěle do zápasu vrátili, výrazně jsme přidali v pohybu a hrál se naprosto vyrovnaný fotbal, s jediným rozdílovým faktorem, my jsme se skvělou kombinací dostávali do šancí a soupeř ne. Do poločasu jsme šli s dvoubrankovým vedením a to ještě hosté mohli být rádi. Druhá půle pokračovala tak, jak skončila první. Skvělý fotbal, velké nasazení od obou mužstev. Opět jsme si vytvářeli opravdu „těžké tutovky“, ale naše zakončení bylo dnes strašné. Postupem času hosté drželi více míč na kopačkách a my jsme vyráželi do rychlých kontrů. Závěrečných 10 minut už jsme se bránili drtivému tlaku, ale naprosto skvělým způsobem. Hosty jsme za celý zápas nepustili do jediné vyložené šance! Skvělá práce celého mužstva!!!

Kluci zaslouží obrovské poděkování za jejich nasazení. Měla by to být sice samozřejmostí, ale my nejsme částo tým, který nechá na hřišti všechno. Ale dnes jsme to dokázali a úplně se „vyždímali“ a za to jsme byli po zásluze odměněni. Škoda jen naší produktivity, protože skóre mohlo být daleko výraznější a mohli jsme zápas dohrát v klidu, ale na druhou stranu by to bylo pro výborně hrající hosty velmi kruté.

Já jen věřím, že kluci opravdu pochopí, jak je potřeba k zápasům přistupovat. Že opravdu musí jít stranou osobní ambice, že přednost má odevzdání se týmu, s čímž často taky bojujeme. Máme v týmu spoustu osobností, kteří mají občas problémy se podřídit kolektivnímu výkonu, ale když své „ego“ potlačí, tak mužstvo a hlavně sebe posunují a opravdu výrazně.

Za mě ještě jednou kluci, klobouk dolů!

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři