logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

25.kolo Rakšice – FK Znojmo B 0:2 (0:1)

Branky: 44´ Karban, 90´ Škvařil

Sestavy a hodnocení utkání:

Rakšice: Hašek – Sobotka, Reksa(46´Šedrla Petr), Machotka, Šedrla Pavel, Chvátal(85´Súkeník), Janda, Janšta, Malý(56´Štolpa), Lang, Šedivý(70´Erkol)

FK Znojmo B:  Kotáb – Kafka, Poláček, Veselý – Benda, Adámek, Šťáva(88´Bálka), Škvařil – Karban, Železný, Mössmer(63´Pavlík)

Trenér Jarda Ludvík

Mužstvo už má dnes nějakou kvalitu a bohužel náročného trenéra, takže výkon, který stačí k vítězství, nemusí být pořád takový, který bych si představoval. Co je ale nejdůležitější, kluci jsou hodně nahoře po mentální stránce, už jsou schopní si zápas zrežírovat sami. To mě neskutečně těší a nevím jestli si to sami uvědomují, ale poslední dobou je radost vidět, jak si řeší hru přímo na hřišti. Samozřejmě to občas sklouzne i k výčitkám a prchlivějšímu jednání, ale to je naprosto normální. Mě už fakt potřebují jen na udělání zápisu, už i dresy jsi jsou schopni nachystat sami….

Zápas jsme naprosto zaslouženě vyhráli, jen jsme ho měli ukončit daleko dříve. Vstup do utkání byl vynikající a prvních 20 minut jsem domácí doslova přejeli, bohužel finální a předfinální fáze nás dost trápila, hlavně to ale způsoboval terén domácího hřiště, ale ten byl pro obě mužstva stejný. Poté jsme byli zbytečně nahoře, začali vymýšlet a hráli hodně složitě. Domácí tým toho hodně využíval a hrozil rychlými protiútoky, z nichž dva hodně zaváněli brankou. Druhou půli jsme měli naprosto pod kontrolou a domácí jsme až na pár standartních situací nepouštěli na naši polovinu. Škoda jen našich šancí, zápas mohl být rozhodnut daleko dříve, jenom Honza Škvařil šel úplně sám na branku 3 x a proměnil až tu poslední šanci. Bylo to odmakané, s nasazením a zároveň jsme tímto vítězstvím potvrdili zisk skvělého druhého místa. V takto těžké a kvalitní soutěži je to vynikající výsledek a kluci si ho za svoji práci zaslouží. Jen doufám, že tu laťku udržíme ještě poslední 2 utkání a opravdu dotáhneme do konce tuto skvělou sezónu, ale to už kluci musí sami vědět, jestli jim stojí za to, ještě ukázat, že jsou tým jak má být.

Týme!!! Připomínám – 2.7. 14:40…

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři