logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Prosiměřice/Práče - FK Znojmo dorost 9:5 (6:0)

Góly: Wrana 4, Neumann

  1. kolo COVID ligy dorostu

Sestava a hodnocení COVID ligy

 

Prycl - Hellinger, Vystrčil Štěpán (K), Vojtěch, Ondra - Nguen Martin, Neumann, Gazsio, Lustig - Wrana, Rytíř - Koňařík, Truhlář, Vystrčil Jan, Buchtela(B)

Hodnocení COVID ligy:

Covid liga byla obsazena kvalitními týmy a řízena klubem Sokol Dobšice. Jednotlivé týmy k zápasům přistoupily rozdílně, někdo si již zkoušel hráče na příští sezonu, někdo to dohrával s končícími ročníky.

Náš tým nastupoval především z ročníků, co budou příští rok pokračovat v dorostu vždy posílení několika oporami. Nechtěli jsme v zápasech  zbytečně taktizovat, šlo nám především aby hráči hráli s minimem pokynů a snažili se různé herní situace sami vyřešit abychom viděli po pauze, kde hráče tlačí bota. První zápas proti týmu ze Štítar se nám vydařil 13:4 na rozjezd to byl ideální soupeř. Druhý zápas proti týmu z Tasovic to již byl daleko kvalitnější soupeř. Hned v úvodu zápasu jsme zaspali a prohrávali 3:0, tým se však nevzdal a nejen že vyrovnal , ale dokonce jsme 5. minut před koncem vedli 6:5, nakonec jsme však odešli poraženi 6:7, tento zápas ukázal, že ve fotbale je možné opravdu všechno. Třetí zápas proti týmu z Dobšic nám herně nevyšel i když výsledek 1:2 nevypadá tak špatně. Již do poločasu se nám zranila stopérská dvojce Vystrčil, Železný, museli jsme více improvizovat a mladý tým bez dalších opor vlivem absencí navíc prostě v danou chvíli neměl. Poslední zápas proti týmu z Prosiměřic/Práče posílený několika hráči z 1.SC Znojmo a dále hráči co již nastupovali výhradně za chlapy se proti nám přišli rozloučit s dorosteneckou kategorií. Opět jsme v tomto zápase zaspali začátek a proti takto silnému týmu se potom dá těžko prosadit. Druhou půli se kluci přece jen zvedli, herně soupeři vyrovnali a výsledek zkorigovali na přijatelných 9:5.   

Jsme rádi, že tým zápasy absolvoval a věříme že jednotlivé plusy a mínusy hráčům pomohou jak končícím ročníkům, kterým přejeme mnoho fotbalových úspěchu v mužské kategorii, tak pokračujícím v dorostu.

Trenéři: Kubále, Rytíř

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři