logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Novosedly – FK Znojmo St.žáci 3:1 (0:0)

Gól – Veselý Martin

Přípravné utkání starších žáku proti týmu Krajského přeboru. Hřiště Novosedly.

Sestava a hodnocení utkání

 

Rybníček (7) – Balada (6), Procházka (7), Mareček (7), Dyml (6), - Horecký (6), Lichevník (5), Krontorád Marek (6), Tejkal (6), - Veselý (6), Krontorád Martin (6),

Střídání – Baran (5), Adamička (6), Škubal (5), Vystrčil (6), Rolník (5),

Hodnocení výkonu

1 – katastrofální, 2- podprůměrný, 3- průměrný, 4 - nadprůměrný, 5 - uspokojivý,  6 –dobrý, 7 velmi dobrý, 8 - výborný, 9- vynikající, 10- exeletní mimořádný,

Hodnocení utkání

Od první minuty bylo vidět, že jsme narazili na velmi dobrého soupeře, který chtěl hrát technický fotbal a měl ve svém středu dobré hráče. Naši kluci na to, že hráli první přípravné utkání vypadali  natěšeně a odhodlaně. Hned v prvních 10 minutách jsme si vytvořili velmi slibné brejky, které určitě volali po gólu. Bohužel se tak nestalo. Jinak hra byla v poli velmi vyrovnaná. Naše obrana v čele s Rybníčkem byla koncentrovaná a soupeře jsme do vážnější šance nepouštěli.

Nástup do druhé půle měli lepší domácí a hned ve druhé minutě se ujali vedení po našem zaváhání. O dvě minuty později šel sám na branku Martin Krontorád, ale bohužel jeho střela skončila těsně vede levé tyče. V 56 minutě jsme inkasovali druhý gól po střele z dálky. Soupeř byl v této fázi malinko herně lepší. I přesto jsme měli ve hře dobré momenty. V 70 minutě jsme po tečované střele inkasovali třetí gól. Zaslouženého snížení jsme se dočkali v 76 minutě, kdy po přihrávce Davida Balady zakončil svůj průnik mezi obránci přesnou střelou podél gólmana Martin Veselý.

Kluci dnes podali opravdu dobrý výkon na to, že to bylo první přípravné utkání. Celá obrana působila velmi dobrým dojmem. V záloze nám někdy chyběl větší klid na lepší finální přihrávku. V útoku se dobře doplňovala dvojice Martinů Krontorád- Veselý. Potěšil mě výkon Toma Horeckého ročník 2007 na kraji zálohy. Jsme rádi, že nikdo herně nezklamal. Uvidíme, jak se nám podaří tento výkon přenést do prvního kola na hřišti v Soběšicích.

Děkujeme Honzovi Marečkovi za asistenci pomezního sudího.

Trenéři

Milan Samek a Petr Štancl,

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři