logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Mladší žáci v Žabčicích

V sobotu 8. 2. 2020 jsme si zpestřili zimní přípravu venkovním přátelským utkáním, ke kterému jsme zajížděli na umělou trávu do Žabčic, kde jsme se utkali s týmem Rajhradu a Ivančic.

Hrálo se systémem 7 + 1, hrací doba činila 1 x 35 minut.

Sestava, výsledky a hodnocení

 

Sestava 

Sokol Pavel, Ludvík Matyáš, Kaidl Lukáš - Matoušek Martin, Nguyen Petr, Sýkora Matyáš, Železná Natálie, Varga Patrik, Železný David, Horecký Tomáš, Šmedek Daniel.

FK Znojmo -  Rajhrad                     0  : 1

FK Znojmo -  Ivančice                    1  : 4

Tým Rajhradu hraje stejnou soutěž jako my, ale jinou skupinu a vede si v ní velice dobře, kdy je po podzimu na druhém místě. Utkání bylo dlouho nerozhodné, ale byli jsme to my, kdo tahal za kratší konec a soupeř nás přehrával. Nebyli jsme schopni si dát několik přesných přihrávek po sobě a spoustu situací jsme řešili individuálními průniky, které ale nebyly úspěšné. Z naší strany to byl slabý výkon.

V druhém utkání proti týmu Ivančic, který hraje vyšší soutěž než my jsme se herně zvedli a přidali i kvalitu. Výsledek je sice jednoznačnější, ale více nás zajímá předvedená hra a ta byla určitě oproti prvnímu utkání lepší.

Někteří kluci nastoupili poprvé po tréninkovém výpadku z důvodu nemoci, někteří další se kvůli nemoci omluvili a tak jsme to museli dnes zvládnout pouze s dvěma náhradníky.

Poprvé dnes s námi jel i Dan Šmedek, který nás určitě nezklamal a na hrotu útoku se velmi snažil a podstupoval důrazné souboje s obránci.

Leoš Ludvík, Kamil Horecký, Petr Železný.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři