logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Přátelské utkání dívčího týmu FK Znojmo

Přátelské utkání dívčího týmu FK Znojmo

Ve středu 14.8.2019 odehrály dívčí tým  z našeho klubu první přátelské utkání v přípravě. Hrálo se na domácím hřišti ,kam k nám zajel tým  Nový Malín (od Šumperku). Děvčata jsme rozdělily podle věku na mladší a starší a stejně tak i soupeř.

Za tým mladší: Lavingrová - Arndt, Pauwová, Nemešová, Reichardtová, Hesová, Košická, Šmerdová, Kučerová, Hanzelová Leonka.

Za tým starší:  Veselá - Suchá, Langmannová, Čechová, Čaňková P., Čaňková K., Marečková, Sklenářová, Martínková.

Holky již začaly s letní přípravou a tak se na svůj první zápas moc těšily.  V týmu máme  čtyři nové hráčky . Jelikož jsme  měli dnes pouze jednu gólmanku, do druhé brány se poprvé postupně vystřídaly hráčky Janča Veselá, Kačka Suchá  a Gabriela Langmannová. Holky si v bráně vedly skvěle a  předváděly pěkné akce a zákroky za které se nemusely stydět. I když jsme zápas nevyhráli přeci jen 5 gólů z naší strany padlo. První krásný gól z obrany vstřelila Kika Čaňková  , další svůj první gól nováček Terezka Sklenářová. Dále skórovaly Janča Veselá , Kačka Čechová a Kačka Martínková.

Pro některá děvčata to byl úplně první zápas . Naší nejmladší  účastnicí byla Leonka Hanzelová, kterou tímto chválíme za její odvahu .Pochválit musíme Denisku Marečkovou a Káju Košickou  za skvělou práci v obraně .I když nám chyběli 3 stálé obránkyně , holky hrály jako jeden tým. Naše stálá  gólmanka Julča Lavingrová  se s postem jediné gólmanky vedla  velmi dobře a věříme že v týmu další gólmanku určitě najdeme a čemž nás přesvědčily holky sami.

Holky si zápasy moc užily. Nyní mají před sebou ještě fotbalové soustředění , ve kterém se budeme  soustředit na naše nedostatky , abychom byli  připraveni na novou sezónu.

Děkujeme rodičům za dovoz hráček na zápas a za jejich skvělou spolupráci !!!!

Trenéři: Kučma, Veselá, Lavingr, Šmerda.

holky2019b

holky2019c

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři